Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
1.4-HO-DET
2.4-HO-MiPT/4-AcO-DMT
3.5-MeO-DMT
Z wymienionych nie próbowałem dipta, DPT i AMT, ale z tego co przeczytałem, wnioskuję że tylko ta środkowa mogłaby konkurować z moimi faworytami (chociaż nic nie wiadomo). No i DMT pewnie wskoczy na podium jak ztestuję.
diviworldium pisze:opczaiłem
Żeby nie było OT, biorę hometa ;-)
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Uważam, że w ankiecie powinno znaleźć się DMT i 4-PO-DMT.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.