Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 168 / 2 / 0
dobry pomysł
  • 385 / 5 / 0
A jak tam z depresją ośrodka oddechowego? W jakich ilościach to następuje?
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn :D
  • 3248 / 3 / 0
kegxst pisze:
Hmm...Spróbowałem tego czegoś ze 2 paczki. Ale po 30 min zaczęło mi się baardzo spać i mimowolnie zasnąłem... a szkoda bo byłem ciekaw działania a jestem nastawiony neutralnie co do tej substancji.
A więc co można zrobić y nie usnąć? Wypić mocną kawę przed lub w po zażyciu?
Pij kawę bez obaw, jednak nie za mocną :finger:
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2538 / 215 / 0
missublancheflour - jeśli po 3 tabsach masz takie mocne efekty to mozesz mieć nadwrażliwosć czyli jak weżmiesz np. 10 tabletek to mozę nie być wesoło. Ja po pieciu miałem cos na kształt opicia sie jednak lekkie wrażenie widzenia przez powieki i ciezkie ręce oraz pod koniec fazy ogromna sennosć. Na drugi dzień rano byłem lekko przymulony , ale raczej to wina niewyspania. Strasznie po tym suszy i oczy są piekielnie czerwone w kadzym razie u mnie. Nie polecam Ci tego. po 2 paczkach zjedzonych ponad miesiac od ostatniego razu miałem ponad tydzień dochodzenia do siebie. I teraz mam takie wrażenie że z kimś rozmiawiam , skoncze mówić i mam wrażenie ze nic nie powiedziałem , teraz to mi zmalało ale na początku było to bardzo silne uczucie teraz mineło wiele miesięcy od tego doświadczenia i chyba sprubuje jeszcze difenhydraminy. Ale dla swojego dobra zrezygnuj z tego NIE POELCAM choć halucynacje sa wyraźne. POZDRO :D

Crytek - Fidel Ci dobrze napisał ( chyba bo nie prubowałem jeszcze ale mam zamiar) , apap noc byłby chyba wydajniejszy i tańszy. difenhydramina działa 2 x silniej od dimenhydrynatu. tylko musisz ten apap wyekstraktować tak jak z kodeiną o ile sie nie mylę.
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2011 przez hennessy, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: scalono dwa posty
  • 2538 / 215 / 0
Mam ważne pytanie - chalucynacje po Aviomarinie ( lub difenhydraminie ) lepsze są w dzień czy w nocy? proszę o odpowiedź
  • 323 / 1 / 0
najepsze sa w noc polarna wiec tripy w Polsce sa kiepskie
  • 2 / 1 / 0
Dwa dni temu przeżyłem swoją pierwszą przygodę z tym specyfikiem i nie było to takie złe jak wiele osób tutaj to opisuje. Rzeczywiście faza jest ciężka i "toksyczna" jeśli wiecie co mam na myśli. Mimo to mi się podobało. Było kilka niepokojących momentów, realistyczne halucynacje słuchowe i wzrokowe(nawet z otwartymi oczami), chociaż te drugie nie tak bardzo.
Brałem 10 tabletek czyli 500mg.
  • 2538 / 215 / 0
Pamietaj o odpowiednich przerwach miedzy tripami to jest cholernie cieżkie dla wątroby. A tak przy okazji difenhydramina jest tak samo toksyczna jak dimenhydrynat? Czy mniej lub bardziej szkodzi na wątrobę ?
  • 2 / 1 / 0
Wiesz może coś jeszcze o szkodliwości obydwu substancji? Korzystałem z duckduckgo i niewiele mi pomogło, nawet na erowidzie jest stosunkowo mało o dimenhydrynacie. Właściwie to lepiej by było posiadać jakieś info po naszemu, bo język obcy w połączeniu z terminami medycznymi staje się troszkę pogmatwany, a są to sprawy wysokiej wagi :cool:

U mnie to było tylko otępienie, które utrzymuje się w niewielkim stopniu do teraz. Żadnych odczuć fizycznych, nawet mdłości. Już nawet nie wspominam o bólach czy czymś w tym rodzaju.
  • 2538 / 215 / 0
to sobie zobacz : http://neurogroove.info/trip/dimenhydrynat-faq powinno być pomocne
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.