Czy narkotyki wpłynęły na Waszą pracę pozytywnie? Jeśli tak, w jaki sposób? Czy efekt jest długotrwały, czy zostanie po odstawieniu dragów?
Za to gdy kiedyś pracowałem przy pewnych pomiarach (mniejsza o szczegóły) to jak dzień wcześniej popiłem to miałem świetną precyzję odczytów. Też nie wiem z czego to się brało, ale chyba znowu z uspokojenia i dodatkowo z tego, że będąc jeszcze pod wpływem starałem się jak najbardziej mogę, żeby nie spieprzyć roboty zupełnie.
Wprawdzie nie parcuję jeszcze stale, ale zauważyłem, że łatwiej mi się zmobilizować. Dodatkowo jeśli trzeba zrobić coś bardzo nudnego, marihuana to świetna sprawa. :D
x = x
http://www.maps.org/news-letters/v18n1/ ... APS_24.pdf - tu masz znany PDF o programiście i LSD
Crick był zwolennikiem legalizacji kanabinoidów i zażywał niewielkie dawki LSD, co, jak stwierdził, pomogło mu w rozwiązaniu struktury DNA
Ale sukcesu zawodowego dzięki temu nie osiągnąłem - wywalili mnie po miesiącu bo szef się skumał co jest grane i chociaż był ogólnie dosyć miłym człowiekiem powiedział mi że jestem za wolny, że nie poleca mi palenia w pracy i że musimy zakończyć współpracę :P
Poszedłem do pielęgniarki powiedziałem jej, że źle się czuje.. Powiedziałem jej ,że wypiłem mocną kawe, 2xTigera, spaliłem 2 fajki pod rząd ( bufik +GBL tego nie mówiłem
Polecam film Jestem Bogiem.. bardzo przyjemny.. trochę bajka ale daje do myślenia
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.