Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 64 / / 0
Rozkminy, może nie indywidualne.. Jedyne co nagrałem na swojej fazie gałkowej na telefon to było zdanie "nie mam poczucia fizycznego istnienia".

Poza tym, bardziej pospolite rzeczy przychodziły z kumplami podczas oglądania filmu.. Czekaliśmy od południa do nocy na efekty i w nocy puściliśmy sobie jakiś film.. WIem, że był murzyn jakiś i kolega zaczął gadać 'ciekawe czy ten murzyn nosi w plecaku banany?' potem rozwinęło się i 'czy gdyby ten biały miał banany w plecaku też byłby murzynem?' itp.. ogólnie mało duchowe.
,,Tkwimy w zbyt głębokich paradoksach, żeby się z nich wydostać.
Rzeczy obracają się i giną, przybierając obcą postać."
- (Me)-ho-met..
  • 66 / / 0
gałka rzecz jasna WIADOMA dziala fajnie na ludzi z wyobraznia abstrakcyjną takową wlasnie posiadam i dlatego często siegam po nią LECZ w formie palenia :D nie łykam bo faza trzyma za długo. Co do przemyśleń - to nieraz miewałem jazdy z dzieciństwa ktory mi sie przypominały i czułem ise nieco jak bym mial wlasnie te 9-10 lat :D tzn normalnie sie zachowywalem a raczej strwarzalem pozory by nikt sie nie zcczail ze cos brałem, choć myślami bylem zupelnie gdzie indzieji :D z tego co raz pamiętam to też tak sie tego nażarłem podajże wzialem 6 orzechów i siedzialem sobie na balkonie o 3 w nocy a balkon na rozciesz otwarty i brat sie obudizl mowiac po huja tam siedze w pazdzierniku :D:D dobre to bylo... wtedy cos podejrzewał ale mu powiedzialem ze poszedlem na szluga w nocy :P a nie palę juz od roku :D
znow sam chodziłem tu po parku - sam - pare browarków,spacer,walkman, bębny - DALEKO OD POPART'U...
  • 131 / 1 / 0
jak zawsze płacze ze szcześcia przy tym - pale mosty i budynki
http://www.youtube.com/watch?v=7-2cn6Ez0IE
  • 2129 / 29 / 0
Co to ma wspólnego z tematem ?

Co do rozkminek to w tej materii działała na mnie tak jak mj. Nie ma co jednak przyrównywać jej do silniejszych psychodelików.
  • 131 / 1 / 0
nie wiem nie ograniam
  • 39 / / 0
niezla ta galka tylko nie oplaca sie przesadzic z iloscia. Wzialem w czwartek o 16 jedno opakowanie mielonej Kamisa, faza weszla lekka, pozniej wzialem o polnocy kolejne 15g przyprawy i do teraz mam fazke jakbym sie upalil jakims dobrym haszykiem. Zajebisty high nawe sie nie spodziewalem tego.
  • 39 / / 0
Dzialanie bardzo bardzo zblizone do mj, a nawet mozna by powiedziec ten high ma kilka przewag nad paleniem. Polecam firme Appetina, Kamis byl zajebisty ale dzis walnalem Apetine i calkiem milo mnie potraktowala
  • 131 / 1 / 0
no mi sie zawsze faza kojarzy z ciasteczkami na haszu
  • 6 / / 0
zajebista podróż, wiele pokręconych myśli, pod koniec lekkie zmęczenie (nieprzespana noc)

zejście ogólnie bardzo spokojnie, niepotrzebnie się niepokoiłam

zgadzam się z przedmówcami - działanie zbliżone do mj; efekty utrzymują się długo
Uwaga! Użytkownik Iasafaer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3955 / 147 / 0
kocham_pociagi pisze:
często siegam po nią LECZ w formie palenia :D nie łykam bo faza trzyma za długo.
to jak to w koncu jest z tym paleniem galki? czesto sie o tym slyszy ale wszyscy mowia ze nie dziala. ja sam probowalem, odkroilem kawalek galki i spalilem jedna kioskowa lufe ale nie bylo efektow ktore moznaby odroznic od placebo. wiec dziala czy nie dziala palenie? jesli tak to ile trzeba spalic?

gdyby dalo sie palic i dzialanie byloby wtedy krotsze to byloby to dobre rozwiazanie. czasem mam ochote zarzucic gale ale perspektywa dochodzenia do pelnej trzezwosci przez 2-3 dni zniecheca...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.