Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
Poza tym, bardziej pospolite rzeczy przychodziły z kumplami podczas oglądania filmu.. Czekaliśmy od południa do nocy na efekty i w nocy puściliśmy sobie jakiś film.. WIem, że był murzyn jakiś i kolega zaczął gadać 'ciekawe czy ten murzyn nosi w plecaku banany?' potem rozwinęło się i 'czy gdyby ten biały miał banany w plecaku też byłby murzynem?' itp.. ogólnie mało duchowe.
Rzeczy obracają się i giną, przybierając obcą postać."
- (Me)-ho-met..
http://www.youtube.com/watch?v=7-2cn6Ez0IE
Co do rozkminek to w tej materii działała na mnie tak jak mj. Nie ma co jednak przyrównywać jej do silniejszych psychodelików.
zejście ogólnie bardzo spokojnie, niepotrzebnie się niepokoiłam
zgadzam się z przedmówcami - działanie zbliżone do mj; efekty utrzymują się długo
kocham_pociagi pisze:często siegam po nią LECZ w formie palenia :D nie łykam bo faza trzyma za długo.
gdyby dalo sie palic i dzialanie byloby wtedy krotsze to byloby to dobre rozwiazanie. czasem mam ochote zarzucic gale ale perspektywa dochodzenia do pelnej trzezwosci przez 2-3 dni zniecheca...
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.