Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
John Stuart Mill pisze:Mam tak, że się lenie. Centralnie, lubię się położyć na łóżku i leżeć. Ewentualnie pić browary i jarać. Może w coś pograć, jakąś strategię.
@Topic
Ja to na czatach/ircach lubie razem z kumplem usiasc i pisac :rolleyes:
No longer anymore a Narcotic dream...
A jakie sa potem orgazmy - matko - dre sie na caly DOM.
oth pisze:Ja tam nie lubie sprzatac ale uwielbiam lizac kobietom dziurki. Zwlaszcza pupe, nie wiem dlaczego ale po kresce mam takie cisnienie na pieszczenie kobiecego tylka ze nie do wiary. Sam seks tez oczywiscie jak najbardziej, ale oral to jakas masakra. Na zmiane, ja jej tylek, ona mi jadra, nie ma nic lepszego. Zwlaszcza jak laska jest na MDMA
@NaCoCzekasz nie wiem czy jeszcze nie zauważyłeś ale to "pokolenie dupolizów" już wyrosło ;-)
perwer :-D
ale pamiętam, że zawsze lubiłam ciuchy składać tak po sklepowemu. wypierdalałam wszystko z szafek i od nowa sprzątałam.:D
a poza domem najpiękniejsze są nocne spacery nad rzeką z słuchawkami na uszach i jakąś dobrą nutą.
ajj
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.