duszon pisze:Cały jebiesz przez tydzień co najmniej, do tego wszystkie ubrania śmierdzą takim specyficznym smrodem, w sumie to da się go polubić po jakimś czasie xD wg słyszeliście o delegalizacji w Czechach? jak to potem będzie, gdzie jeszcze będzie się można zaopatrzyć legalnie?
normalnie we wro
Kolega duszon pyta gdzie legalnie bedzie mozna dostac 4mmc a nie wogole.Nielegal to jasne przeciez ze caly kraj.A gdzie legalnie ,hm,na 100 % ciezko powiedziec ja obstawiam Ukranie,Bialorus,Wegry.Czas pokaze gdzie sie przeniosa rc shopy ktore beda go wciaz sprzedawac.
Na zdrowie
forum nie jest od kupowania substancji psychoaktywnych - @czeslaw
Opcja jest zawsze i wszędzie jak już wspominałem
immortal11 pisze:mozna gdzies w 3miescie dostac meph prawdziwy? Gdyz ile ja juz slyszalem, ze to bedize M M M... a sie konczylo, ze to buf, met, metyl itp... eh :/ wszyscy klamia...
Gdynia i Gdańsk na bank oferują.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.