4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 61 / 3 / 0
Radzę ci zjeść bombkę około 220 mg na pierwszy raz. Odpłyniesz ze szczęścia. Wciąganie nosem wiąże się z gorszym działaniem (mniej empatii i euforii), jeśli pierwszy raz wciągasz będzie to dla ciebie bardzo nieprzyjemne, podczas wciągania bardzo możliwe, że odruchowo kaszlniesz i rozdmuchasz towar na około. Później będziesz miał zajebane zatoki i katar, dodatkowo spływ z nosa dostaje się do jamy gębowej co jest szkodliwe dla twoich zębów.
  • 809 / 15 / 0
Meksyk sorry ale wg mnie nie masz racji;

pierwszy raz to musi być to wciągnięcie, najlepiej dawki ~150mg. Robisz kreskę, dzielisz na dwie, jedna dziura, druga i hop do nosa. Po czasie ta eksplozja w głowie. Coś niesamowitego.

Bąbka to jest dobra jak się komuś klamka zatknie. Wciąganie jest nieporównywanie lepsze, jeśli chodzi o mefedronowe efekty.
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 49 / / 0
Podzielam zdanie eis'a. Dla mnie oralnie znaczy brak efektów, a ze sniffa wystarczy nie duża krecha w lewą i w prawę 150 - 200 mg i jest na prawdę dobrze.
Uwaga! Użytkownik damianm0 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 3 / 0
damianm0 pisze:
Podzielam zdanie eis'a. Dla mnie oralnie znaczy brak efektów, a ze sniffa wystarczy nie duża krecha w lewą i w prawę 150 - 200 mg i jest na prawdę dobrze.
W takim razie chyba nigdy nie jadłeś mefa tak jak należy.
  • 283 / 1 / 0
mef oralnie dziala slabiej niz sniffem, pozatym sniffowanie ma cos w sobie ;-)
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
  • 3449 / 121 / 8
Wcale nie działa słabiej. Nie ma tylko pierdolnięcia. Działa trochę inaczej, ale też działa i to równie mocno.
  • 283 / 1 / 0
Ale w mefie chodzi o pierdolniecie %-D
Pozatym na oral potrzebna jest chyba troche wieksza dawka?

Wciaganie nosem rządzi i nic tego nie zmieni :-D
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
  • 49 / / 0
meksyk pisze:
damianm0 pisze:
W takim razie chyba nigdy nie jadłeś mefa tak jak należy.

W takim razie oświeć mnie i napisz jak powinienem brać oralnie żeby była taka petarda jak sniffem? Bardzo mnie to ciekawi...

Z drugiej strony szkoda dla mnie towaru by dowalać takie ilości by poczuć coś lepszego co i tak nie będzie się równało ze sniffem. Takie moje zdanie. Po prostu na mnie to nie działa.
Uwaga! Użytkownik damianm0 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 634 / 3 / 0
Pierdolicie. Zarzucasz bombkę 200-250mg, następnie wciągasz 100mg i jazda ;] Gdy faza ze sniffa będzie powoli schodzić włączy się ta z bombki (nałoży się na końcówkę tej ze sniffa), sam nie testowałem ale pisali w tym dziale nie raz że to dobra metoda.
Dawki które tutaj podałem to takie, jakie sam bym zapodał nie mając tolerki. Know Your Body :finger:

fuzja - 909

Nie testowałem tej metody, przez mój nos przewinęło się parę gram (dosłownie, żadne kosmiczne ilości), ale co wyczytałem to wiem. Myślisz, że gdyby metoda była do dupy to zachwalałoby ją kilka osób ?
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 3 / 0
Słuchajcie: na każdy raz, ale przede wszystkim pierwszy najlepsza jest bombka około 220mg. Wrzućcie
ją na pusty żołądek i popijcie czymś gorącym, aby nie upośledzać pracy żołądka. Wiec zaklinam was
na rany Chrystusa pana naszego jedynego itd szczególnie za pierwszym razem nie marnujcie fazy na snif.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.