Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 911 / 207 / 1
Niestety na niektórych NIEKTÓRE benzodiazepiny nie działają, musisz sobie znaleźć inną. Ja mam tak np. z alprazolamem. Po 10mg żadnego działania...
  • 3309 / 22 / 0
Może benzo są kapryśne? W topicu o relanium opisałem jak po dużej dawce bez tolerancji raz było fajnie, a na drugi dzień nic. Z kolei nawet malutkie dawki Esta mnie rozpierdalają, jak opisałem kilka(naście) postów wyżej. Za to Lorafen działał fajnie na mnie z zerową tolerancją (pierwsze benzo od ~10 lat) przy dawce ~5-10 mg, nie wiem czy to dużo czy mało.

Swoją drgoą szukałem info o Estazolamie, czy faktycznie często nie działa i zobaczyłem posta na forum
Moja mama ma 70lat,leczy się na nadciśnienie,a od ok 20lat zażywa tabletki nasenne. Przez kilka lat brała Lorefan,następnie Estazolam 2mg przez ok 8 lay,ale teraz od ok tygodnia nie mogła spac po zażyciu Estazolamu i lekarz przepisał tabletki Nasen 10mg a tamte kazał odstawic. Mama czuje się bardzo zle,jest rozdrażniona,osłabiona,ma szumy w uszach.
Lekarz po 20 latach kazał odstawić benzo w jeden dzień :nuts:
  • 32 / 1 / 0
Udało sie zdobyłem pake estazolamu.Wczoraj zarzuciłem dwie tablety i miło sie zaskoczyłem milusio zadziałał a bałem sie że tolerka wyrobiona przez alpre niepozwoli poczuć tego charakterystycznego miłego działania nie ma jak wieczorem w zimowy dzień zarzucić to benzo i zajebiście sie wyspać miłym snem
Uwaga! Użytkownik years after nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 264 / 2 / 0
z tym, ze zjem cala paczke estra w jeden dzien juz sie pogodzilem nawet nie staram sie ich gdzies chowac, bo to nie ma sensu oddac komus na przechowanie to tez nie najlepszy pomysl bo jak juz masz cisnienie dorzucic, a nie masz dostepu to moze sie odpalic niezly agresor i nie bedzie ciekawie. Niestety ostatnio tak sie zlozylo, ze mialem 2op. estra i oczywiscie wszystko poszlo najgorsze jest to, ze sie praktycznie czujesz trzezwy, a wygladasz i zachowujesz sie nie przepisowo:P skoro nawet moj ojciec mowi, ze jakis dziwny jestem to musi byc baaaardzo widac;)
  • 634 / 4 / 0
Ostatnio dorwałem trochę ponad paczuszkę tego specyfiku, przedwczoraj zjedzone 6mg, wczoraj jarałem i wiele z tego nie pamiętam %-D Tzn na fazie wszystko ogarniałem jak trzeba, ale np dzisiaj za chuja nie uszereguję chronologicznie zdarzeń z ostatnich 2-3 dni. Potencjału rekreacyjnego to zbytnio nie ma, ot lekki chillout + zmulenie.

Została mi paczka i nie mam co z nią zrobić, może ktoś podpowie ? ;-)
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 264 / 2 / 0
Pierdolicie z estra mozna naprawdę sporo wykrzesac ja tolerki jakos specjalnie nie mam walcze raz na 2 mc przez 2 dni (dostaje 2 op. estra na 2 mc od magika) i wyglada to tak, ze laduje pod jezor z 6-8 tabsow (12-16mg) a potem dzien sie toczy samxD esta super wzmacnia kode wiec kodze, spijam ze 2 browarki (normalnie nie pije alko) robie troche przypalu:P ogolnie jest grubo;) wciagu 24 max 48h lece cale 2op estra:P
Dla mnie ester ma 2-gie miejsce za alpra za rolkami nie przepadam chodz za duzo to ich w zyciu nie zjadlem za lorafenem tez nie specjalnie oxazepam nawet nie bede komentowal...
Za to ester jest swietny ale trza wjebac tak min 4tabl. bez tolerki i potem sobie spokojnie dojadac;)
  • 634 / 4 / 0
Ten szajs działa nawet nieźle, tzn ostatnio wyszedłem na miasto pośród ludzi i nie miałem nawet jednej krzywej myśli :cheesy: A mam fobię społeczną i pójście dalej niż do najbliższego sklepu sprawia mi dość duży dyskomfort psychiczny,

Czyli est + kawa i można żyć. Muszę poddać tą substancję jeszcze paru testom.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 682 / 8 / 0
siema jakby kogos interesowalo testowanie niesprawdzonych wczesniej przez siebie benzo z GBL-em

oto moj post ;) http://talk.hyperreal.info/post870377.html#p870377
  • 336 / / 0
Nieco odświeżę wątek. Czy możliwa jest całkowita nieaktywność Estaozalamu w dawkach 10mg+?Lek miał termin do 10.2005 ale był zapakowany w listek trzymany w dobrych warunkach. Jak u mnie powoduje zero efektów, nawet brak ospałości do czasu aż się nie położę - wtedy 15h+ godzin snu i wciąż niewyspany i wkurwiony.
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 3309 / 22 / 0
6 lat to trochę sporo... Jest jeden sposób, żeby to sprawdzić. Zjedz nieprzeterminowane i porównaj.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.