Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 311 / 4 / 0
lokiss pisze:
NaCoCzekasz pisze:
lokiss pisze:
1350mg na 55 kg. O ile mnie moje matematyczne umiejetnosci nie zawodza to 24,5mg/kg
w ile godzin?
W ile godzin zarzucalam? Ok 40 min. Za to trzymalo mnie prawie caly tydzien.
TYDZIEŃ - ROTFL
  • 1292 / 8 / 0
Ostatnimi czasy największą dawkę zarzuconą na raz było 900 mg. I jak na razie nie zamierzam jej zwiększać, raczej ciut zmniejszyć, bo raz się trochę film urwał.
  • 757 / 31 / 0
2-pack aco to max na co mnie stać
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / 2 / 0
14, a dokładnie 13, 98mg/ kg. Dzisiaj replay bo to było jakiś czas temu :d
  • 242 / / 0
7,26mg/kg tyle wynosi moja największa, którą stosuje nadal w zmieszaniu z citro. Jak będzie nie wystarczzalna to sie kupi i zje więcej, proste i rzeczowe.
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 311 / 4 / 0
Jesteś słaby ;p ale co do przecinka to rachujesz fest ;p
  • 242 / / 0
Wiem, poprostu większe dawki są jeszcze dla mnie zbyt mocne, narazie 450mg jest wystarczająco mocne żeby nie dało się porozumieć z innymi osobnikami rasy ludzkiej, i zapomnieć większość rzeczy z tripa. A z drugiej strony chciałoby się doświadczyć 3 plateau i taki zgryz jest.
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2011 przez stalker52, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 1 / 0
W ciągu ostatniego tygodnia doszłam do 15,5mg/kg. Póki co przerwa znów, DXM zaczyna mnie przerastać.
Uwaga! Użytkownik Annika nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 311 / 4 / 0
gonisz czołówke ;p tylko po co?
  • 142 / / 0
ja najwiecej zjadlem 5 pak na jednego tripa ale prawie nic z niego nie pamietam :P wyszlo jakos tak 28mg/kg ciala ale to w jakims tam nieznanym mi przedziale czasowym bo nie zajumalem wszystkiego naraz :P wogole to mialo byc na 2 dni no ale tak jakos wyszlo.
Jutro to też dziś, tyle ze jutro...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.