Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Najlepszy bedzie taki nosnik ktory nie splynie od razu a zostanie troszke w nosie , Ja akurat zawsze odzyskiwalem substancje z kartona wrzucalem ja do spirytusu a pozniej owy roztwor rozlewalem na pyl ktory znajdowal sie na lyzeczce ( lyzeczka po to zeby nasza substancja nie znalazla sie gdzies poza nosnikiem :p)
Który nośnik był Twoim zdaniem najlepszy?
Ja mam bezpośredni dostęp do soli :-P
trzeba bedzie pokombinowac z roznymi nosnikami jesli odkryjesz nosnik idealny podziel sie spostrzezeniami :D
Chemman pisze:Wiecie może jak to najlepiej wciągać? Mówiąc delikatnie to kreseczka 0,5 mg 25C-NBOMe lub 1mg 25D-NBOMe jest bardzo mała..... myślałem żeby to "rozcieńczyć" z jakimś proszkiem. Macie może jakieś pomysły? Oklepana kreatyna, czy może zastosować coś innego do "żenienia" towaru.
:)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.