Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ale spoko, jak bede kiedyś na innym kompie to wypełnie ankiete :-)
Mam nadzieję na publikację wyników.
Ankietkę wypełniłem.
grizzly1982 pisze:Kiedyś na brzeskiej wiadomo jak to na programie uczęszcza się indywidualnie do terapeuty. Ewentualnie na terapie grupową którą bardzo sobie cenię. I właśnie na indywidualnej moja Terapeutka, śliczna kobitka, tak koło 30-32 lat poprosiła mnie czy może nagrać ze mną sesję. Było potrzebne Jej to do pracy magisterskiej, nie pamiętam tytułu ale logiczne coś związane z leczeniem osób uzależnionych od heroiny. Podpisałem zgodę i kamerka była włączona z tyłu. Tak że tylko widać było tył głowy mojej i normalnie moją Terapeutkę. Zero skrępowania, sesja jak każda inna :-)
Ankietkę wypełniłem.
Sądzę że wybierała takie osoby z którymi mogła normalnie pogadać. A co najlepsze, jakie zajebiste laski się trafiają - kurfaaa głowa mała :-D
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.