Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1174 / 19 / 15
No oczywiście, przecież to narkotyk :finger:

A czemu piszesz o tym akurat w tym temacie? Nasion tego powoju nie ma w sklepach już od bardzo bardzo dawna...
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Ostatnio miałem powoju powiedzmy na 3 porcje, zjadłem wszystko na dwa razy. Co bardzo mnie zdziwiło, trip łącznie z afterglow trwał 4-5 dni, być może to tylko wkręt HPPD, ale to było zbyt mocne dla psyche na placebo hapepedowe. Naprawdę się przyjemnie zaskoczyłem mrocznym rzekomo powojem. Powój hawajski, podbój duszy!
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 326 / 3 / 0
Ja nie obczajam czemu na powoju zawsze mam wkrętkę, że całkiem niedługo zacznę wąchać kwiatostany od strony podłoża (choć to nie są w sumie takie bad tripy, tylko uczucie "no, teraz to se mogę zdychać" :-d), choć ostatnio też miałem coś takiego tyle że po innym miksie specyfików więc skłaniam się ku teori że to poprostu jakiś schemat tripu który mi się odpala gdy jest "za" mocno. Najświeższe powojowe przeżycie miałem jakieś 3-4 miesiące temu z 12 sztukami (chciałem 16 walnąć bo bałem się że osłabły przez 2 lata magazynowania, całe szczęście że nie doszło do tego w końcu), tak mnie wystrzeliło że czułem się umysłowo zgwałcony przez te nasionka, nie wspomnę o bólu brzucha który mnie naprowadził po części na pomysł że zaraz wyciągnę nogi... Ale był na pewno jeden pozytywny akcent tego doświadczenia, mianowicie gdy zaczęło być "w miarę" ogarnialnie, to zdałem sobie sprawę, że potrafię sobie przypomnieć _WSZYSTKO_. Yeah, you heard me, każdą chwilę życia sobie potrafiłem przywołać z pamięci, coś w stylu jak to mówią że "życie przemyka przed oczami" tuż przed śmiercią/ogromnym zagrożeniem z tą róznicą, że było to interaktywne a nie mimowolne przywoływanie. Niestety po zakończeniu działania powoju moja super-pamięć wyparowała :-p.
Co do tego afterglow kilkudniowego to fakt efekty po długo trzymają, choć tak hardkorowego przypatku jak Ty pill to nie miałem jeszcze, co najwyżej 2,5 dnia po tamtych 12 właśnie (liczone wraz z działaniem ofkorz).
Ostatnio zmieniony 13 marca 2011 przez el borro, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 28 / 1 / 0
Tak btw, gdzie mozna dostac powoj? kiedys kupowalem w magicznym ogrodzie ale juz chyba nie maja :P
W ogole to jest jeszcze legalne w polsce czy cos sie pozmienialo o czym nie wiem.
  • 1387 / 2 / 0
Szukajcie a znajdziecie ^^ Hawajskiego w Polsce nie dostaniesz, bo nielegalny, wilców szukaj np. na allegro. Obydwa plus jeszcze Rivera corymbosa znajdziesz na zagranicznych etnoshopach.
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 28 / 1 / 0
Japierdole, kocham ich za to ze nas chronial przed zlem tego swiata, niech na wszystko wrzuca nalepke nie legalne..
  • 1387 / 2 / 0
Grunt, to dobry refleks, 2 lata temu była nowelizacja :D

"Nie" z przymiotnikami piszemy łącznie ;]
Ostatnio zmieniony 17 marca 2011 przez pindyjski, łącznie zmieniany 1 raz.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 28 / 1 / 0
Grunt to mieć wyjebane, zreszta mieszkam w uk od dluzszego czasu, moze dlatego nie wiedzialem.. ;-)
ziomek chcial sobie nawina ale widze, ze on tez ogarniety w tym temacie %-D
  • 1387 / 2 / 0
Skoro UK, to nie ma problemu z powojem :P
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 28 / 1 / 0
Sam nie bede tego szamal :rolleyes: zreszta to i tak nie ja chcialem..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).