Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 992 / 25 / 0
jwh 081 zaspokoi na pewno zagorzałych poszukiwaczy CBD i fanów indyjki.
Mocno kanapowy efekt, duży relaks mi w sam raz pasuje zapalić troszkę na koniec dnia.
Kładzie miło do łóżka, sen głęboki i trudno jest wstać :)
  • 10 / / 0
081 nie powalił mnie na kolana. Szybko wchodzi <1min i szybko schodzi ok.30min. Peak trwał 10minut. Krótki czas działania to wina wyrobionej tolerki. Palone sypiąc bezpośrednio na podkład i jako maczanka. Różnicy nie wyczułem. Powrócę do tego kana bo wjazd jest natychmiastowy więc będzie dobry do mixów. Następne w kolejce 122, 210, AM2201.
NO RISK NO FUN
  • 1558 / 18 / 0
Co powiecie na 3g JWH-081 na 70 gram marshmallow? Lub 3g JWH-081 + 1g JWH-210 na 100 gram marshmallow?
Ostatnio zmieniony 20 marca 2011 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 1 raz.
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 2814 / 14 / 0
Blefujesz pisze:
Lub 3g JWH-081 + 1g JWH-210 na 100 gram marshmallow?
Że lepiej spytać o to w miksach.
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 43 / 0
Mam juz spora tolerancje na kannabinoidy i testuje właśnie JWH-081, jestem dosyć zawiedziony, wyjątkowo słabe palenie, choc nie wiem czy to dobrze pale bo wkładam do fajki z siteczkiem skrawek chusteczki higienicznej 4x4mm i posypuje na to proszek, przykładam ogien i normalnie to pale, nie znam sie i nie wiem czy to dobra metoda palenia choc boje sie ryzykowac zrobienia wlasnej mieszanki, ze cos spieprze i zmarnuje towar.

co jest charakterystyczne:

- płytka faza
- brak paranoi, schiz, lęków
- brak głębszych rozkminek
- brak euforii
- brak typowego zajebania
- krótkie działanie

jedyne odczucia to takie jakby lekkie łechotanie, minimalne ogłupienie, wyraźna sedacja, w sumie nudne, ale ten kannabinoid jest w sumie najtańszy i czego sie tu spodziewac, chociaz i tak jest on wg wikipedii 2,4x mocniejszy od JWH-18 czyli stare mieszanki typu Spice.

ogólnie mówiąc gówno, choć idealne dla niedzielnych palaczy lub osób które nie mają jakiejkolwiek tolerancji na kannabinoidy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.