Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1177 / 138 / 0
siemanko, powiedzmy ze mam 2 ml roztworu 5mg/ml i nie chcemy robic iv tylko wypic to. Czy warto, i czy nie trzeba wiecej zeby w polaczeniu z piwkiem i zielonym dalo fajne przezycie ?
  • 3309 / 21 / 0
Czy warto? Spróbować można. Zależy jaką masz tolerancję na benzo, jak zerową, to powinno fajnie podziałać, przynajmniej 10 mg w tabletkach dla normalnego, niewjebanego człowieka powinno zrobić miło. Oczywiście warto zrobić sobie próbę uczuleniową, ale i tak nie zrobisz ;-) Piwa do tego nie polecam (poczytaj po innych wątkach o benzo+alko), ale zioło chyba nie powinno zaszkodzić. Zjedzcie sobie czyste i jak będzie niezadowalająco, to dopalcie ziółka, ale lepiej ostrożnie. Relanium rozluźnia mięśnie+efekt stone=możliwe problemy z chodzeniem przy przeholowaniu. Kij z dojściem do łózka, gorzej jak chcemy iść za potrzebą, a niezbyt to wyjdzie.
  • 271 / 8 / 0
angor, co ty gadasz, mix alko + benzo + mj jest total kozacki
  • 3169 / 363 / 0
qqq111 pisze:
Witam. Wczoraj wziąłem w sumie 130mg diazepamu. 10mg IV, 20mg IM (IV i IM z ampułek) oraz 100mg w tabletkach doustnie. I nic nie poczułem, no nic, zupełnie nic. Poza tym jem średnio 4-6mg klonazepamu dziennie. Czy można mieć aż taką tolerkę? Tylko skąd? Od tych trzech klonów dziennie?
To tolerka od klonów, 6mg to duża dawka (według przelicznika odpowiada ok 60-100 mg diazepamu), to że tego tak nie odczuwasz to zasługa tolerancji, poza tym benzo mają efekt pułapowy i powyżej pewnej dawki dorzucanie już nic nie daje. Jak łoisz codziennie spore dawki najsilniejszego benzo to się nie dziw ze słabsze nie działają.
  • 1177 / 138 / 0
ja nie mam zadnej tolerki na bezno, pierwszy raz będe bral, relanium to dobry początek do kariery benzo, ktora chyba niesamowicie mi sie spodoba : )
  • 3309 / 21 / 0
bogor pisze:
angor, co ty gadasz, mix alko + benzo + mj jest total kozacki
Ta, a potem ludzie się budzą 100 km od domu. Jak jest doświadczony, to niech sobie próbuje, ale wygląda na to, że to jego pierwsze benzo, niech więc zobaczy jak reaguje na to.
  • 271 / 8 / 0
W sumie racja, moze niech dorzuci troche amfy, zeby pozostac swiadomym. Wg mnie relaks i zanik leku po miksie alko i benzo to nie jest = Relaks alkoholowy plus Relaks benzosowy, tylko = Relaks alkoholowy RAZY Relaks benzosowy. Dopiero w tym miksie receptor GABA jest oblepiony z kazdej strony, alfa, beta, bdz - i dopiero wtedy te substancje pokazuja swoja prawdziwa moc. Ale uwaga - silnie uzaleznia! :)
  • 1177 / 138 / 0
zartujesz z tą amfa ? nie sory ale nie jestem taki cpunek zeby dorzucac fete przy relanium ,zreszta nie lubie fety, to dla mnie tylko dół tak naprawde. Czy wypicie amulki daje efekt w ogole ? na ile jest to niebezpieczne, czy cos sie moze stac ?
  • 3309 / 21 / 0
Gdzies już było pytanie o kopliwość Relanium w ampułkach podane oralnie. Tak na chłopski rozum, to jak i.m. czy i.v. dobre, to żołądkowi nic się nie powinno stać, a kopnie podobnie do 10 mg w tabsach. Ale mogę się mylić, więc wypadku śmierci nie do mnie z pretensjami :retarded:
  • 5299 / 104 / 0
lucifer_sam pisze:
siemanko, powiedzmy ze mam 2 ml roztworu 5mg/ml i nie chcemy robic iv tylko wypic to. Czy warto, i czy nie trzeba wiecej zeby w polaczeniu z piwkiem i zielonym dalo fajne przezycie ?
Jedna amplituda rolek szklanych to 10mg więc się tym nie dziel bo to w chuj mało jest :cheesy: Ukręcasz łeb amplitudzie jednym, porządnym ruchem i zawartość na język. Trzymasz chwilę w japie nie przełykając śliny [ani mi się waż!] a później bez zapity delektujesz się gościu pozostającym smakiem. Jeśli za szybko zapijesz i to dużą ilością płynu, działanie rolek będzie mizerne. 10mg to tak w sam raz dla jednej osoby. Poza tym kurwa bierz igłę i po narkomańsku im/iv ;]
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.