Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 282 / 9 / 0
Totalny niewypał. 100mg oral po 30min stymulacji chujowy zjazd, czułem się po prostu źle. Nie mogłem się na niczym skupić, nie mogłem zasnąć. Praktyczny brak pozytywnych efektów. Szkoda kasy i zdrowia na to gówno :finger:
  • 157 / 5 / 0
Dostałem 200 mg w gratisie, które po przeczytaniu opisów postanowiłem od razy wyjebać do ścieków. Poczęstowałem jednak mniej niż 1/4 zaciekawionego kolegę (sniff). Po 30 min delikwent wyraźnie zaniepokojony zaczął narzekać na znaczny skok ciśnienia i podniesiony puls. Tak się o niego martwiłem, że mało się nie posrałem, tym bardziej, że byłem za to odpowiedzialny. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Proszę was szanujcie się, nie trujcie się.
  • 259 / 1 / 0
Fajnie komponuje się z poranną kawą.
  • 6179 / 435 / 12
Metoksybufedron to serotogen? Aminobutyrofenony to generalnie dopaminergiki, ale ten ma grupę metoksy... A przynajmniej czy wywołuje taki wystrzał tolerancji, jak inne SRA?
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 104 / / 0
Powtarzam, substancja o znikomym profilu rozrywkowym. :wall:
  • 259 / 1 / 0
Moim zdaniem pytanie nie stwierdza niczego przeciwstawnego.

Jeśli jednak,potwierdzam,co nie oznacza że jest bezużyteczna.Niemniej wbijcie sobie do głowy,że dupy toto nie urywa,niezależnie od dawek,no chyba że w mixach,ale to nie tutaj o tym.
  • 211 / 2 / 0
@SpalamTo
Też mam nie najlepsze doświadczenia ze sniffem. Ale substancja ma olbrzymi potencjał jeśli chodzi o przyjmowanie oralne. Działa dosyć długo, bo to 6 godzin. Wywołuje stymulację, empatię i znaczną poprawę nastroju. Zmienia się też lekko percepcja wizualna rzeczywistości i cały świat wygląda tak ja na avatarku :-P Dlatego wszystkim badaczom doradzam ORALA.

@Arakon
Substancja była kiedyś ładowana do pillsów przez sklepy dopalaczopodobne i lokalnie robiła dużą karierę, zwłaszcza po delegalizacji mefika. Dobrze sprawdzała się na imprezach, ale nie sniffem!!! Żeby poczuć jej prawdziwą moc to trzeba zbadać ją od strony jamy ustnej ;-) Podobnie jest też z metedronem i 4EMC. Duuuużo lepiej działają po połknięciu niż sniffem.
----------------------------

Także jak w przyszłości będziecie mieli okazję do badań to tylko ORAL :kotz: %-D . Zresztą w przyszłości po delegalizacji metedronu, metylonu, 4MEC itp. to duża część z userów będzie musiała przerzucić się na to z braku innych ciekawych pozycji na rynku.
  • 180 / 3 / 0
Można mieszać z 4-BMC lub wziąć, gdy się go używa ?
  • 326 / 4 / 0
Raczej nie ma przeciwwskazań, ale z doświadczeń z meo-b sądzę iż sensu wielkiego nie ma, chyba że na Ciebie działa o niebo lepiej lub też z mniejszymi ubocznymi efektami.
Non illegitimi carborundum.
ODPOWIEDZ
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.