Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
Objawy absty po tak malej dawce powinny byc odczuwalne na nast. dzien jesli sie mają pojawic?
Jak nie masz objawow przy zmniejszaniu dawki i pijesz juz pare dni te 1 to odstawiaj. W sumie to nic wiecej juz nie zrobisz. Bardzo mozliwe ze bezbolesnie przez to przejdziesz, zwlaszcza ze wpieprzony w syrop nie jestes.
jak szybko objawy odstawiene po 1mg sie pojawiaja? na drugi dzien? bo nie czuje dzis nic poza lekką biegunka a nie balem mtd.
Jakiś czas temu rozmawiałem z takiej starej daty grzejnikiem i już nie pamiętam dokładnie tej historii ale typ mówił, że wjechał do ośrodka i ostatnią jego dawką było 160, a później nic. Ponoć przez dwa tygodnie nie mógł chodzić, bo tak go wywlekało.
No ja w sumie, to zaczynałem od 50 z tym że te 50 to było za dużo i grzało mnie przez 2 dni.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.