Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1047 / 22 / 0
ponizej 20-30 mg nie opyla sie jesc. Generalnie jest slabe, mniej odczuwalne niz diazepam nawet. Ale pod tramal pasuje. Malo amnezyjne. Nie odpierdala sie po nim jak po np klonach. Idzie 'trzezwo' myslec. Benzo na 3! Ja go jem i nawet nie wiem, ze jem, nie czuje. A, no i smaczna.
Ostatnio zmieniony 02 marca 2011 przez banshee, łącznie zmieniany 1 raz.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 2518 / 27 / 0
Działa słabiej od diazepamu, bo właśnie oxazepam, obok temazepamu i jeszcze jakieś benzodiazepiny, której nazwy akurat nie pamiętam jest metabolitem diazepamu. Dlatego Rolki są o wiele milsze w działaniu.
  • 420 / 2 / 0
Ten trzeci to niedostepny u nas nordiazepam, a co ciekawe - zgodze sie ze rolki sa milsze w dzialaniu od oxazepamu, ale od innego metabolitu - temazepamu juz zdecydowanie nie.
  • 634 / 4 / 0
Zarzuciłem 20mg do drugiego piwa, jak po godzinie nic nie będzie to dorzucę kolejne 20mg.
A posta piszę aby nie zapomnieć zdać relacji ;)
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2518 / 27 / 0
I jak tam retard żyjesz, czy siedzisz na dołku po odjebaniu jakieś głupoty %-D Jaką masz tolerancję na benzodiazepiny? Niby oxazepam to słabe gówienko, ale jak ktoś bez tolerki zmiesza 40mg z kilkoma browarami to może się lekko zdziwić :-D
  • 634 / 4 / 0
Żyję, żyję :-D
Zarzuciłem 20mg przy drugim piwie kaliber 6mm ;] Posiedziałem z godzinę, faaajnie mnie wyczilowało, ale ze względu że nockę nie spałem i do tego byłem na kacu to poszedłem lulu. Myślę, że oxa może mieć całkiem niezły potencjał rekreacyjny dla osoby bez żadnej tolerki na benzo jak ja. Przepić browarem i będzie fajnie.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2518 / 27 / 0
Dobrze, że zaczynasz przygodę z benzodiazepinami od takich leków jak oxazepam. Branie czegoś mocniejszego na pierwszy rzut powoduje szybki wzrost tolerancji i łatwiej się wjebać. Od siebie oprócz oxazepamu polecam jeszcze na początek temazepam, tetrazepam, diazepam i oczywiście mój ulubiony bromazepam :heart:
  • 659 / 2 / 0
akurat w moje ręce wpadła paczka oxazepamu 10mg / tab orientuje się ktoś mniej więcej jak taka ilość ma się do aplry 1 mg ?
  • 9 / 1 / 0
Wczoraj lekaż wypisał mi oxazepam na nerwice po odstawieniu alko, musze powiedzieć że lek konkretny, biore go 3 razy na dzień, wczoraj zacząłem i spoko... łagodzi objawy pijackiej nerwicy <że teraz mało co potrafi mnie wyprowadzić z równowagi> Zmiejsza też lęki na kacu, jak dla mnie to działa lepiej niż relanium.
Uwaga! Użytkownik Sid156 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 355 / 2
Zauważyliście, że oxazepam jest lekko psychodeliczny na modłę lorków? Serio, tak jakby lajtowa psychodeliczna benzodiazepina, w sumie to jest w niej zajebiste, bo lori to przegiecie pały jest.

Dzielnicowy, ja bym nie polecał nowicjuszom temazepamu. Niby słaby benzos, ale z charakteru to troche klonowaty.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.