Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 151 / 2 / 0
Nie będzie interakcji, wielu tutaj lubi to połączenie. Nie mam pewności jak to się ma do działania tramadolu; wzmaga czy osłabia ten specyfik (i w jaki sposób; zapewne dodaje jedynie "uspokojenie", tym bardziej brane przed). Zresztą gdzieś jest wątek "tramal z Benzodiazepinami" (czy jakoś tak). Poszukaj w dziale tramadol.
Wypiłeś piwo, u mnie nawet jedno osłabia euforie płynącą z tramalu, zresztą nie cierpię nic łączyć z alkoholem.
  • 2518 / 27 / 0
Tramadol brany z benzodiazepinami jest nawet wskazany, euforii nie obniża, a przynajmniej pomaga uniknąć ataku padaczki potramalowej. Bo jak powszechnie wiadomo benzodiazepiny działają antypadaczkowo.
  • 298 / / 0
Witam. Wczoraj wziąłem w sumie 130mg diazepamu. 10mg IV, 20mg IM (IV i IM z ampułek) oraz 100mg w tabletkach doustnie. I nic nie poczułem, no nic, zupełnie nic. Poza tym jem średnio 4-6mg klonazepamu dziennie. Czy można mieć aż taką tolerkę? Tylko skąd? Od tych trzech klonów dziennie?
  • 5774 / 1181 / 43
Kurdę trudno powiedzieć , ile ważysz ? Bo taka dawka uśpiłaby konia
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 235 / 6 / 0
qqq111 pisze:
Witam. Wczoraj wziąłem w sumie 130mg diazepamu. 10mg IV, 20mg IM (IV i IM z ampułek) oraz 100mg w tabletkach doustnie. I nic nie poczułem, no nic, zupełnie nic. Poza tym jem średnio 4-6mg klonazepamu dziennie. Czy można mieć aż taką tolerkę? Tylko skąd? Od tych trzech klonów dziennie?
o kurde.Mnie to robi 40mg brane doustnie nawet po 3 dniach jedzenia.Może rzeczywiście zależy to od Twojwj wagi.
  • 420 / 2 / 0
Tolerancji bym w to raczej nie mieszal bo 4 mg klona dziennie nie powinno az tak koszmicznie jej wyjebac, moze po prostu diazepam na Ciebie nie dziala, byly takie przypadki na forum, a Twoj jest jak widac dosc ekstremalny.
  • 886 / 9 / 0
Jakaś bardzo dziwna reakcja paradoksalna waga tu niema nic do rzeczy.
  • 235 / 6 / 0
tinos pisze:
Jakaś bardzo dziwna reakcja paradoksalna waga tu niema nic do rzeczy.
sIĘ znaczy czy się waży sto kilo czy 50 to powinno tak samo działać?Dobrze rozumiem?Bo np.z Acodinem jest chyba troszkę inaczej,myślałem że z Diazepamem tak samo.
  • 298 / / 0
Moja waga dość przeciętna, 88 kg.
  • 886 / 9 / 0
Koliber pisze:
sIĘ znaczy czy się waży sto kilo czy 50 to powinno tak samo działać?Dobrze rozumiem?Bo np.z Acodinem jest chyba troszkę inaczej,myślałem że z Diazepamem tak samo.
Dokładnie to nie dxm i niema podziału na plateau
ODPOWIEDZ
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.