Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
prawie_martwy pisze:mi 210 drazni przelyk i pluca troche. Ciezko zdeczka oddychac, a i nic nie moge przełknąć bo sahara w ustach i jakby gardło spuchnięte. Ma ktos tak oprocz mnie ?
waporyzujesz czy na jakimś nośniku? bo jak tak to pewnie wina podkładu.
a te sraki to często macie? może przez to, że szamiecie jwh :D albo to efekt gigantycznej gastrofazy, żołądek nie wyrabia czy coś :rolleyes:
Tylko akurat u mnie wygląda to tak,że po wstaniu z łóżka idę się wysrać,zostawiam w tym kiblu coś wielkości mojej głowy,podcieram dupsko/spuszczam/wstaję/wychodzę i w przeciągu koło 1h powtarzam ten algorytm jakieś dwa razy z przerwami koło 10 minut.
Znowu w niecały tydzień wykończyłem gramowy wór.A teraz ponad dwa tygodnie przerwy.Nie będę miał nawet maleńkiego świerszczyka na sen.Patronie ćpunów,jeżeli gdzieś tam jesteś,módl się za mnie.A i w takich sytuacjach jak zjazd po sobotnich baletach na metkacie,mógłbyś mi zrzucić jednak z góry tego gibsztyla,wypadałoby coś odespać ;-)
Przypisy
- Izzo AA, Pinto L, Borrelli F, Capasso R, Mascolo N, Capasso F. Central and peripheral cannabinoid modulation of gastrointestinal transit in physiological states or during the diarrhoea induced by croton oil. Br J Pharmacol. 2000 Apr;129(8):1627-32(PDF)
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.