Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
prawie_martwy pisze:mi 210 drazni przelyk i pluca troche. Ciezko zdeczka oddychac, a i nic nie moge przełknąć bo sahara w ustach i jakby gardło spuchnięte. Ma ktos tak oprocz mnie ?
waporyzujesz czy na jakimś nośniku? bo jak tak to pewnie wina podkładu.
a te sraki to często macie? może przez to, że szamiecie jwh :D albo to efekt gigantycznej gastrofazy, żołądek nie wyrabia czy coś :rolleyes:
Tylko akurat u mnie wygląda to tak,że po wstaniu z łóżka idę się wysrać,zostawiam w tym kiblu coś wielkości mojej głowy,podcieram dupsko/spuszczam/wstaję/wychodzę i w przeciągu koło 1h powtarzam ten algorytm jakieś dwa razy z przerwami koło 10 minut.
Znowu w niecały tydzień wykończyłem gramowy wór.A teraz ponad dwa tygodnie przerwy.Nie będę miał nawet maleńkiego świerszczyka na sen.Patronie ćpunów,jeżeli gdzieś tam jesteś,módl się za mnie.A i w takich sytuacjach jak zjazd po sobotnich baletach na metkacie,mógłbyś mi zrzucić jednak z góry tego gibsztyla,wypadałoby coś odespać ;-)
Przypisy
- Izzo AA, Pinto L, Borrelli F, Capasso R, Mascolo N, Capasso F. Central and peripheral cannabinoid modulation of gastrointestinal transit in physiological states or during the diarrhoea induced by croton oil. Br J Pharmacol. 2000 Apr;129(8):1627-32(PDF)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.