Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 554 / 5 / 0
Mi bardzo dobrze weszło z tigerem , ale tylko raz probowałem.Wtedy nową butle otworzyłem to myślałem ,że jakiś wałek bo nie czuć smaku prawie ..Slice też dobry ale nie pamiętam ,który smak dawał rade chyba cytryna;p
Z braku laku też dobre były tabletki musujące jakieś witaminy itp. typu plusz kilka trzeba było wrzucić ,nie takie złe , ale zawsze to uzupełnia jakieś niedobory organizmu i wzmacnia go podczas ciągu.

Toker właśnie przypomniałeś mi to zjebane uczucie .. Jest taka jakby warstwa i takie uczucie zimna,i wydaje sie ,że przy bekaniu jebie gblem .. wtedy to cokolwiek zapijać zeby rozcienczyc a jak jest opcja to i zagryźć .pozdroo
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 729 / 6 / 0
michcioms, parę tabletek plussszu? Nie dość, że trochę dużo tych witamin, to jeszcze rozwolnienie gotowe, bo aspartamu tam kiloramy są, ja już po jednej mam srakę często, a co dopiero mówić tu o paru... Ale zdarzało mi się lać giebla do szklanki z jedną tabletką rozpuszczoną w wodzie. Jednak tylko raz dziennie ;)
Kiedyś nawet z aspiryną cytrynową raz, bo już dopadało to uczucie dreszczy i chujowości, że bym raczej nie obszedł domu w poszukiwaniu napoju. Mam zawsze taki robowalking trochę jak schodzi ze mnie giebl na ciągu, tak że się tak słabo, sztywno poruszam.
No, ja zagryzam zawsze paroma paluszkami solonymi albo jakimś krakersem, czymś co chłonie wilgoć ogólnie, zapijanie to rozcieńczanie tylko, ja zapijam tylko trochę żeby posmaczku i resztek giebla z zębów się pozbyć. ;)
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2011 przez Toker, łącznie zmieniany 3 razy.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 174 / / 0
u mnie wystarczy 50-100ml wody
smak ogólnie jest chujowy, więc chce mieć to jak najszybciej za sobą
wypijam taki mix, zapijam wodą - nie jest źle, chwila strachu i po bólu
a później już tylko przyjemność %)
  • 554 / 5 / 0
Toker słuszne z tym aspartamem , na trzeźwo od nadmiaru tego gówna czuć taki "tłumik na mózgu" czasem ból głowy , sraki nie zanotowałem po nim nigdy , ale co do witamin to takie 3 plusze to nie tak dużo jeśli sie w ciągu je same świństwa albo w ogóle nic prawie ,to jakoś sie po kościach rozchodzi.

Ciekawe czy by dało rade butle np. taką jak z Tramalem napełnić gieblem i sobie pompować odpowiednio, ale niewiem ile tam ml leciałoby za jednym naciśnięciem ..pozdro
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 157 / 1 / 0
Piło się i z kranówą. Do czego bym nie wlał to i tak giebl się przebija ze swoim charakterystycznym posmakiem. Więc aplikacja odbywa się na "aby za język" ;). Muszę spróbować kiedy z mlekiem, zdrowe połączenie :D
  • 729 / 6 / 0
Z mlekiem próbowałem, zostaje taka jakby warstwa, błona pomlekowa wszędzie na gardle, i to mleko staje się takie... niemleczne. Ciekawe, czy z Nesquik'iem czekoladą by dało radę :D
Michcioms, z gwinta pić coś co dawkuje się w granicach 1ml? Głupi pomysł.
Czy tłumikiem? U mnie tylko trochę zaburza koncentrację (tak do uczenia się na przykład czy szkoły lekko utrudnia, ale znowu nie aż tak), zaś do rozmowy takiej lużnej, to wręcz pobudza.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 2518 / 27 / 0
Pewnie już o tym wspominałem, ale najlepszym sposobem jest strzykawka 10ml (no chyba, że ktoś ma wysoką tolerancję to może być 20ml) z taką czerwoną zatyczką od insulinówki. Nic się nie wylewa GBL nie przeżera plastiku, a tak wykonana strzykawka starcza na naprawdę długo. Jedynym minusem jest to, że nie we wszystkich aptekach chcą sprzedawać na sztuki insulinówki, ale jak pobiegacie po kilku, kilkunastu aptekach to napewno jakaś farmaceutka się zlituje i sprzeda wam jedną insulinówkę. Ja zawsze mówiłem, że babcia ma cukrzycę, nie jest stąd i akurat zapomniała pena. Zazwyczaj przechodziło ;]

Innym sposobem na zatyczkę jest kupno igły, odcięcie jej przy samym plastiku ( ta część, którą zakładamy na strzykawkę) i umiejętne przypalenie plastiku zapalniczką, tak żeby nic nie wyciekało. Jednak ta opcja jest trudniejsza i wymaga dość dużego doświadczenia, ponieważ zawsze jakaś dziurka zostaje przez którą GBL znajdzie ujście.
  • 554 / 5 / 0
robiłem tak z tą igłą bardzo wygodne bardzo , tylko w towarzystwie widok tej strzykawki jet dziwnie odbierany ;] ale znowu to nie taki problem . pozdro ;]
  • 2518 / 27 / 0
Nie no to nikt nie każe wyciągać pompy w towarzystwie i nalewać sobie tych kilku mililitrów do napoju %-D Ja zawsze robiłem tak, że szedłem na boczek, z jakimś kubeczkiem, czy też napojem, odmierzałem odpowiednią dawkę i w zaciszu wypijałem. Szybko i wygodnie i bez podejrzeń o jakieś strzykawkowe ćpuństwo ;-)
  • 1959 / 57 / 0
TwojDzielnicowy pisze:
Innym sposobem na zatyczkę jest kupno igły, odcięcie jej przy samym plastiku ( ta część, którą zakładamy na strzykawkę) i umiejętne przypalenie plastiku zapalniczką, tak żeby nic nie wyciekało. Jednak ta opcja jest trudniejsza i wymaga dość dużego doświadczenia, ponieważ zawsze jakaś dziurka zostaje przez którą GBL znajdzie ujście.
Przygrzewasz igłę przy plastiku. Wyjmujesz igłę (nic nie przecinaj - LOL!), grzejesz jeszcze trochę plastik, żeby był płynny, i dociskasz na jakieś powierzchni płaskiej (stół). Jak weźmiesz to będzie idealnie płaski koniec i nic nie wyleci.
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2011 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.