Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 40 / 0
W tym wszystkim nie chodzi o łatwość przesypania tylko okno, różnicę pomiędzy dawką rekreacyjną a potencjalnie śmiertelną
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2011 przez BS, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2014 / 84 / 0
BrightestStar pisze:
W tym wszystkim nie chodzi o łatwość przesypania tylko okno, różnicę pomiędzy dawką rekreacyjną a potencjalnie śmiertelną
Moim zdaniem te dane ze steżeniami sa chuja warte gdyż - nie wiadomo czy kolesie z czyms to mixowali i podane stezenia mogly byc pobrane w chuj czasu po zarzuceniu a wtedy wiadomo ze beda mniejsze.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 3449 / 130 / 8
surveilled pisze:
Wszystko się zgadza, ale Br-DF dawkujesz 1mg, a metedronu 300mg. Łatwiej "przelać" kartonik o 4 razy za mocnym roztworem, niż wjebać 3 razy większą kupkę proszku.
Nie skminiłeś celu mojej wypowiedzi, może dlatego, że użyłem słowa "przedawkowanie". Nie chodziło mi o to, co jest łatwiej przedawkować, tylko która substancja jest bardziej niebezpieczna.
  • 2775 / 40 / 0
p4g4y0zzz(X) pisze:
nie wiadomo czy kolesie z czyms to mixowali
Results and Discussion
A significant finding in these cases was that no other drugs
were found even after a comprehensive drug screening

nie miksowali
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Przed chwilą dotarła do mnie przesyłka z pewnego sklepu. Zamawiałem tam mete pare razy i zawsze proszek był idealnie biały, a ten ma pełno jakiś czarnych kropek. Miał ktoś podobną sytuację? Co o tym sądzicie?
  • 2014 / 84 / 0
mcm_la pisze:
Przed chwilą dotarła do mnie przesyłka z pewnego sklepu. Zamawiałem tam mete pare razy i zawsze proszek był idealnie biały, a ten ma pełno jakiś czarnych kropek. Miał ktoś podobną sytuację? Co o tym sądzicie?
Mszyca sie zalęgła albo degraduje do węgla.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 326 / 5 / 0
@up
lol wut, to na serio, coś w tą teorię o mszycy nie mogę uwierzyć :-D
  • 3449 / 130 / 8
Słabo wychwytujesz dowcipy :cheesy:
  • 5 / / 0
Wczoraj wieczorem dostałem przesyłkę z 1g metedronu z pewnego sklepu RC. Jako bonus otrzymałem 250mg MeOPP.

Zabawę zacząłem właśnie od bonusa, wypijając rozpuszczoną w wodzie ćwiartkę. Ponieważ po ~40-60 min efekty nie były zadowalające (jedynie leciutka stymulacja), postanowiłem zarzucić metedron. Na pierwszy ogień poszło ~130-170 mg wrzucone pod język. Nie zaobserwowałem żadnych objawów fazy, więc dociągnąłem po godzinie ~250 mg sniffem. Po chwili zdawało się, że niby coś się zaczyna, ale jednak nic z tego. Zdenerwowany dorzuciłem ~300 mg (oral), mimo to nadal odczuwałem co najwyżej lekkie, ledwo odczuwalne pobudzenie, podwyższone tętno i trochę zwiększoną trzeźwość umysłu. Po jakichś 2h zarzuciłem całą resztę, która została mi w samarze (~300 mg), odczekałem ok. godziny i... poszedłem spać :-O .
Jak dla mnie kicha, chyba, że dostałem jakiś lipny sort. Tolerki nie mam zbyt dużej, ostatnią zabawę z b-k odbyłem tydzień temu (500 mg M1).
  • 69 / / 0
Mam chyba tydzień 'cudów'. Zarzuciłem dziś popołudniu metedron, oralnie, w szkalceczce 'red bulla z Biedronki' :-), na jak zawsze puściutenki żpłądek; cześniej 5 kieliszków wódeczki. Dawka jaką przyjąłem to jedyne 200mg, poniżej mojej normy, w dodatku metedron czysty, z nixczym nie mieszany( normalnie najczęściej z metylonem i/lub pFPP i MoPP. Miałem mega długą i 'szczytująca' jazdę, pełną niesamowitego uniesieni, nigdy wczesnierj nie doświadczylem takiego dzialania metedronu, i to przy zawsze wyższych dawkach.
Co ciekawe tolerancja dość duża( i cały czas widać , że rośnie... ), akcje z b/k regularnie raz, dwa razy w tygodniu od sierpnia . Wcześniejszy melanż zaledwie 2 dni temu, w niedzielę, i co pewnie nie bez znaczenia także wywaliło mnie w komos jak nigdy wczesniej, ale dzięki metylonowi.
Czyżby organizm jakimś cudem poprawił gospodarkę serotoninową? :-D Swoją drogą dobrze, że 3 opakowania 5-HTP juz w drodze ;-) . Swoją drogą: jakie dawki, w jakich odstępach czasu etc polecacie?

Dzięki.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.