Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1519 / 20 / 0
to było 7 zł, i stary, nie przesadzaj, to 2 piwa, albo prawie paczka fajek :D. Jak jeszcze jest sie biednym studentem to takie 7 zł to fortuna jest
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 509 / 2 / 0
A jak się jest wjebanym w białko licealistą to wcale mu się nie dziwię, że dzwonił %-D

edit:
@topic: no i dlatego głupio mi się zrobiło że nie mogę mu oddać i zepsuła mi się faska, jestem Laska, joł!
za mną, zapraszam, pierdol głosy tłumu.
  • 3 / / 0
ja kiedyś jarałem z takim typem co na siłe próbowałmnie wkręcić na hełm ;/ to dopiero wkurwiające było
Uwaga! Użytkownik HEMPmokotowStary nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 250 / 1 / 0
co? Jaki hełm?
  • 3854 / 316 / 0
Prawdopodobnie chodziło oto, że koleś zakłada sobie na głowę wyimaginowany hełm, i udaje, że nic nie słyszy.
  • 311 / 4 / 0
Chyba ,żeby zepsuć fazę musi się stać coś hujowego np. wizyta niespodziewanych osób albo krzywa akcja jakaś. Sposobów na zjebanie fazy są tysiące ;-)
SKRAJNY DEBILIZM U TEORETYCZNIE ZDROWYCH JEST NAJGORSZY.
  • 332 / 38 / 0
Najbardziej zbija pizde widok policji hehe.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 61 / 1 / 0
Każda napotkana przypadkowo osoba, którą się zna. Momentalnie staram się wyglądać na trzeźwego, co z reguły ma zabawne całkiem skutki. W ogóle ludzie mnie trochę na bani irytują. Szczególnie jak są pod wpływem alkoholu czy fety
  • 3854 / 316 / 0
Po chuj udawać trzeźwego przy osobach, które się dobrze zna ;-) ?
W ogóle ludzie mnie trochę na bani irytują. Szczególnie jak są pod wpływem alkoholu czy fety
Jak ktoś jest pod wpływem fety, i z jego mordy nie wylewa się słowotok, to spoko. Gorzej jak taki delikwent chce znaleźć sobie wolnych słuchaczy. Wtedy to może być męczące. Zresztą podobnie mam z alkoholikami, którzy lubią powtarzać to, co przed chwilą mówili.
  • 115 / 3 / 0
Wyjezdza jakis samochod zza rogu i krzycze PRZYPAL PALICJA. I takim oto sposobem psuje faze dla zioma.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.