- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Nie tylko daje energie i poprawia samopoczucie, ale tez uzupelnia jony w komorkach , chroni mozg chroni przed zawalem i wyrownuje bicie serca.
:polecam przeczytac na wikipedi:
metoda na zwałę to po prostu nie brać.
Caps OFF kurwa - BS
:)
Kiedyś jak zaszalałem i walnąłem półkę na raz, wsiadłem na rower przejechałem z 10 km bez zatrzymywania się i wpadłem do koleżanki na kawę. wypiłem 2 kawy i wtedy rzeczywiście mnie trzasnęło trochę mocniej, poczułem jak mi się mięśnie zaciskają i włosy dęba stają :D
Ale to tylko raz tak miałem, później kawa w ogóle nie dawała nic na plus.
no chyba że pyknięcie jakiegoś ekstraktu do fetki, albo energetyk .
Na amph będziesz i tak wystrzelony, że 'zgubisz buty'
Ale jeśli mam mało towaru np. 1/4 jedyneczki to wciągam na raz, czekam na spływ, popijam go wodą itp.
a po ok. 10min. robię mocną kawę, jakoś pomaga mi to psychicznie, że niby mam większego kopa :nuts:
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.