Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 40 / 0
To jest RC i nie sądzę aby już poznano ld50 tego związku na ludziach %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 262 / 1 / 0
a ja mysle ze poznano,jak znajde to Ci wysle. Od siebie powiem ze to jedno z RC ktore powinniscie omijac ale to juz wasz sprawa :diabolic:
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 40 / 0
LD50 to dawka zabijająca połowę populacji. Wątpię aby takie dane (przypominam, że pisałem o ludziach) były gdzieś dostępne. Zgony powiązane z metedronem jednak się zdarzały co można przeczytać chociażby tutaj . Autorzy artykułu odradzają tak jak 9nexus6 zabawę z tym związkiem %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / 4 / 0
el borro pisze:
Miał ktoś już akcje z przedawkowaniem? Bo mi się to chyba dzisiaj (niestety) udało, efekty podobne do zespołu serotoninowego (...)

zaczęły się nie kontrolowane ruchy mieśni nóg i takie jakby "napady" skakania które było nawet przyjemne choć w tym stanie wiedziałem że nie mogę sobie na nie pozwalać, teraz jest coś po 2:00 i nadal mam napięte mięśnie choć już zelżało i raczej nie bolą jak to miało miejsce przy syndromie serotoninowym.
True. Ktoś Kto Nie Jest Mną próbował w miksie z metylonem i nie był zachwycony, bo było to coś jakby lekka faza po m1 (bo w końcu dawka mniejsza) + coś wkurwiającego w tle. To już lepiej miksować z M1 z MDPV. No i zostało mu tego sporo, bo później na M1 się skupił. Jak przyszedł koniec m1, to się skusił. Sypnął pewnie za dużo (~250 mg),zalał, wypił. I faktycznie - coś jak zespół serotoninowy. Czerwony pysk, zimno-ciepło, dreszcze, serducho zasuwa i te dziwne skurcze. Na szczęście to przechodzi. Tyle, że humor pozostaje drętwy.
  • 262 / 1 / 0
BrightestStar pisze:
LD50 to dawka zabijająca połowę populacji. Wątpię aby takie dane (przypominam, że pisałem o ludziach) były gdzieś dostępne. Zgony powiązane z metedronem jednak się zdarzały co można przeczytać chociażby tutaj . Autorzy artykułu odradzają tak jak 9nexus6 zabawę z tym związkiem %-D
z czego kpisz,ja wiem co mowie. Sporo sie naczytalem ostatnio o metedronie i nie mialem pojecia ze az tyle materialow jest juz na jego temat jak i tego ze wogole wtargnol do USA i radzi sobie calkiem az za dobrze u wuja srama. Ilosci ktore oni czasami wypisuja ze przyjmuja to sa niewiarygodne ale material z ulicy to jestem jeszcze lekkko to przelknac. Mniejsza z tym zreszta. Chcecie to czytajcie ja wam strszczenia nie zrobie %-D i jezel juz napierda...ie meted. To nie kupujcie chociaz asortymentu o innym niz białym kolorze. Nie chce mi sie pisac ale dobra-chodzi o to ze chytba z tego co pokapowałem (ja nie chemik) synteza tego i koncowe oczyszczanie musi bc nader starannie przeprowadzone aby pozbyc sie powstalych w trakcie produkcji syfow ktore sa zajebiscie toksyczne i szkodliwe. Czasami po nie do konca udanej syntezie czy niezbyt zetelnym koncowym oczyszczaniu podobno upierdliwym i kosztownym(głupi amerykanie) kolor produktu moze sie wachac od jasnego brazu do jasnej zołci a moze od ciemnego brazu = nie wazne,pytajcie czy jest biały sprzedawcow jezeli powie ze nie ze lekko taki czy sraki odpusccie bo sie mozne za 2-3 lata oazac ze nie maci watraby i mozgu %-D Ale to nie mial byc zart,serio pisze :huh:
I PAMIETAJCIE ZE ON JEST (IMAO) I NIE MOZNA SOBE MIESZAC Z CZYM I JAK SIE CHCE BO SOBIE MOZNA KUKU ZROBIC POWAZNE!
no to zycze zdrowia :diabolic:
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 415 / 4 / 0
metedron w dawce np 50 mg będzie juz działał jako iMAO? Chodzi mi o stopień, w którym mógłby wzmocnic działanie tryptaminy...
  • 2014 / 84 / 0
Sam jesteś (IMAO), nie ma potwierdzonych info na ten temat a z doświadczenia na sobie wiem że raczej nie jest.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 2775 / 40 / 0
Nexus, to co piszesz jest interesujace. Nikt nie prosi o streszczenie- podaj tylko wiarygodne zrodla tych informacji
  • 6254 / 446 / 12
ad_lawliet w dniu 04 lut 2011, 21:04 pisze:
siema, czy ktoś orientuje sie od ilu zaczyna się robic niebezieczna dawka mete, czystosc 99,99%.
proszę o szybką odowiedz. 5ml i.v. 1000 mg doustnie, z uwzgleddniej mozliwej tolerki krzyzowej z amfa
(duzej], i dosc sporej na metaketony
. pROSZE O SZYBKA ODOWIEDZ
54 KG MASY CIALA
To jak, wiemy już, czy "5ml i.v. 1000 mg doustnie" jest dawką śmiertelną?
  • 1198 / 10 / 0
ja po 500 mg bez tollerki miałem naprawde ciężko, usiedzieć czy ustac nie mogłem, tetno ze 160, cisnienia nie mierzylem ale z pewnoscia duze.

1 g na raz hmmm... obstawiam zgon.
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2011 przez prawie_martwy, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.