el borro pisze:Miał ktoś już akcje z przedawkowaniem? Bo mi się to chyba dzisiaj (niestety) udało, efekty podobne do zespołu serotoninowego (...)
zaczęły się nie kontrolowane ruchy mieśni nóg i takie jakby "napady" skakania które było nawet przyjemne choć w tym stanie wiedziałem że nie mogę sobie na nie pozwalać, teraz jest coś po 2:00 i nadal mam napięte mięśnie choć już zelżało i raczej nie bolą jak to miało miejsce przy syndromie serotoninowym.
BrightestStar pisze:LD50 to dawka zabijająca połowę populacji. Wątpię aby takie dane (przypominam, że pisałem o ludziach) były gdzieś dostępne. Zgony powiązane z metedronem jednak się zdarzały co można przeczytać chociażby tutaj . Autorzy artykułu odradzają tak jak 9nexus6 zabawę z tym związkiem
I PAMIETAJCIE ZE ON JEST (IMAO) I NIE MOZNA SOBE MIESZAC Z CZYM I JAK SIE CHCE BO SOBIE MOZNA KUKU ZROBIC POWAZNE!
no to zycze zdrowia :diabolic:
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
ad_lawliet w dniu 04 lut 2011, 21:04 pisze:siema, czy ktoś orientuje sie od ilu zaczyna się robic niebezieczna dawka mete, czystosc 99,99%.
proszę o szybką odowiedz. 5ml i.v. 1000 mg doustnie, z uwzgleddniej mozliwej tolerki krzyzowej z amfa
(duzej], i dosc sporej na metaketony
. pROSZE O SZYBKA ODOWIEDZ
54 KG MASY CIALA
1 g na raz hmmm... obstawiam zgon.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.