Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 86 / 3 / 0
zioloziolo pisze:
tak jakos wyszlo, ze testowalem, ale nosem. Musze jednak powiedziec, ze tak rowniez dziala konkretnie, naprawde, najbardziej mdma-like ze wszystkich ketonow. Ktos testowal oralnie i nosem i moze porownac obie metody?
jaka dawka na wejscie poszla klamką?
  • 1053 / 77 / 0
ciezko powiedziec, to byl swoisty amok :p chyba powyzej 100mg. pozniej dorzucalem, ale prawie nic nie dalo
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2011 przez zioloziolo, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 52 / / 0
chemiczny30fun pisze:
Flashback pisze:
nie no kurwa blagam ................. Czego Ty chcesz sie spodziewac po 50mg i to jeszcze oralnie ?! hahahahaha czasami ludzie mnie rozbrajaja.
Przeciez kazda substancja ma inne dawkowanie ,rozumiem ,ze robiles test ale po chuj od razu piszesz ze slabe ,ze towar itp. kurwa kazdy wie ze 4-bmc nalezy przykurwic min. 250mg oral i wtedy COS sie zobaczy.
Napisałem, że mało prawdopodobne jest aby towar był słaby.
"każdy wie, że ..." najwyraźniej nie każdy skoro nie wiedziałem.

Dawkowania też nie wziąłem z kosmosu (poza tym, że 1 raz był testowy). Na innym forum jest informacja od kompetentnego użytkownika:
"Brefedron (4-BMC) [keton] (...) Dawka i sposób spożycia: oralnie słabo 50mg, średnio 80mg, mocno 100mg+ (...)"

Ale oczywiście, jak napisałem w podsumowaniu, następny test będzie z ilością 200-250 mg i mam nadzieje, że będzie :heart:
(nie mogę edytować, więc odp niżej)

Szczury testowały tym razem 220mg, przyjęcie oralne.
Działanie: euforia nie tak silna jak przy mef, ale dobra. Empatia bardzo duża. Pewien paradoks, ale pobudzenie jest połączone z rozluźnieniem - zadowolone szczurki mają ochotę na działanie i czują się jednocześnie zrelaksowane. Uśmiech i zadowolenie.

Ogromny plus: kiedy substancja po ok 3,5h powoli zaczęła schodzić nie było najmniejszych problemów z zaśnięciem, a kolejnego dnia brak jakichkolwiek skutków ubocznych, brak zejścia.

Podsumowanie: :heart:
  • 105 / 2 / 0
Już wcześniej pisałem, że jest to RC w działaniu najbliższy do MDMA. Gdy go zarzucisz nie jesteś zamulony, nie jesteś naćpany, jesteś po prostu szczęśliwy.Możesz przy tym być błyskotliwy, pewny siebie, kreatywny... Mój Nr 1
  • 1558 / 18 / 0
pod wpływem MDMA nie jesteś naćpany? jadłeś Ty kiedyś MDMA? :)
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 262 / 1 / 0
Ja bym go nie nazwał zamiennikiem 'MDMA' fajnie ze tak działa na ciebie ale np. mojemu kumplowi kojarzy sie z opiatowym uwaleniem,ja czasem mam po brefie speed (w granicach bardzo rozsadnych) i nie chce mi sie nic nie robic tylko na odwrot a czasami dziala własnie: a leze i jest ok. Punkt wyjscia to on ma chyba pasywny, Taki keton kameleon umiejacy w razie potrzeby przejsc bardziej w strone speed'a/euforyka albo opoida lub tak pomixowax te doznania ze z cala pewnoscia ma swoj bardzo oryginalny charakter. Natomiast w ktora strone sie przechyli to juz chyba kwestia subiektywna badajacego ;] . Ja miałem zawsze jakas niespodzianke za kazdym razem,dochodziło cos czego poprzednio nie było albo nie zwrociłem na to uwagi. No jest swietny i tyle,swiadczy o tym chociazby to ze jest tez chyba jedynym ze wszystkich ketonów ktory sie podoba kazdemu. Nie slyszałem zeby ktos go krytykowal ze jest do niczego czy taki se albo ze kompletna poracha,taki koles co go wszyscy lubia o to własnie bref dla mnie. Ale bardziej kolezanka niz koles w moim odczuciu :-D
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 124 / 8
Widocznie inaczej postrzega (wszak to psychodelik), i przez stan "naćpania się" rozumie coś innego niż odczucia po MDMA. Wcale mu się nie dziwię, chociaż sam inaczej czuję - tak, po MDMA czuję się solidnie naćpany.
  • 319 / 7 / 0
Jak z dorzucaniem?
  • 262 / 1 / 0
to tez dziwne,zalezy od sytuacji u mnie czesto paradoxjak w towarzystwie byłem to nie dorzycałem bo nie miałem takiej potrzeby natomiast w domu dwa razy mi sie zdarzyło w sumie 600 przerobic i usnac na 4-5h wstac jak mlody bog zapalic sativy macha kreske m..v i 10 h buzz w stylu "wewnetrzne che zjesc caly swiat''duzo w tej substancji spokoju iempati,hipisom by sie podobal ;]
Ciekawe jak to iv dziala %-D

W sumie jak bym miał to cały czas to bym to całuy czas badal ,pasuje do prawie kazdej sytuacji i nie powoduje złych nieprzyjemnych doznan(przynajmniej dotejpory) a teraz moje 4te spotkabie z Miss Foxy własnie sie rozkreca to zehnam bo nie lubi byc zaniedbtwana .. charakterna baba %-D
Zartowałem kochana tylko mnie nie karz srogo :gun: :heart:
Methoy łamie kazdego,jest niesamowita
narka
.. ło jezu 8-(
%-D czad
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 3 / 0
Cannabizzz776i99 pisze:
Jak z dorzucaniem?
słabo , na mnie nie działa w każdym razie w klamke
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).