Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 36 / / 0
Po przerobieniu około 2,5 g bufa w niecałe 3 tygodnie jestem w sytuacji, gdzie 100 mg sniffem nie robi na mnie najmniejszego wrażenia.Wcześniej null beta-ketonów.
  • 326 / 4 / 0
hehe a ja się boję o tolerancję przerabiając 500 mg przez 4 tygodnie ;-).
  • 481 / 6 / 0
to wychodzi około 24mg dziennie,nie bój zaby :-D
[chyba ze wazysz 30kg] %-D
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6177 / 435 / 12
Mnie moja dawka, odmierzana lufką - za każdym razem niemal identyczna, będzie coś koło 60-70mg, powoli przestaje robić. A przerobiłem ogółem 2g bufa, w okresie ostatnich 4 tygodni. Jak mi się obecny woreczek skończy to zrobi się 2 tyg. przerwę i powinno być w pytę.xd
  • 20 / / 0
co wy pierdolicie? Mierzycie dawki jak dla tryptamin. Albo mi się jednostki pojebały.
  • 46 / / 0
No nie jemy po 60-70g. Dawki rzędu 60mg-70mg to odpowiednie dawki. 10% grama to już pożadna dawka.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.