Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 262 / / 0
Nie wiem jak iv, ale w miesień wchodzi troche wolniej, mniej inwazyjnie choć i tak jest gwałtownie i działa z 30min.
A co do iMAO to tej akurat substancji nie próbowałem tym wzmacniać, ale na zdrowy rozum i podbije i wydłuży działanie, lecz bez czegoś co obniży ciśnienie i uspokoi serce nawet bym sie za to nie zabierał...

Edit.
Tfu kurwa działa z 20-25min, po 30 czuć jeszcze działanie, ale ciężko to tripem nazwać
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2010 przez Echolot, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 121 / 8 / 0
Na dniach spodziewam się otrzymania tej substancji do badań i potrzebuję kilku odpowiedzi.
Czy podanie tego doustnie jest naprawdę tak mało oszczędne, a efekty dalece mniej zadowalające niż przy paleniu albo podawaniu dożylnym/domięsniowym? Na erowidzie znalazłem info, że palenie soli (ale mogłem pomylić rodzaj związku) może niszczyć cały efekt i teraz pytanie co otrzymujemy zamawiając z kosmicznego laboratorium?
Nie posiadam waporyzatora, czy mogę spróbować ogrzewać substancję w takiej zagiętej lufie, ew. na łyżeczce/folii alu i wdychać opary?
W czym mogę rozpuścić substancję, żeby zachować jej trwałość na dłuższy czas i mieć gotowy roztwór do podawania i.m. (i.v. nie wchodzi w grę, sorry)?
  • 5 / 1 / 0
W labie o który pytasz jest prawdopodobnie sprzedawany octan a nie freebase. Próbował ktoś waporyzować tą sól?
  • 99 / 7 / 0
W kosmicznym jest fumaran i waporyzowane 20mg - bardzo słabo. Nie wiem do czego to się nadaje. Może oral ale tylko z MAOi albo snort. Tylko nie wiadomo jaka dawka aby odpowiadała np. 20mg freebase zwaporyzowanemu :-/
  • 591 / 8 / 0
@cyprianiss u mnie freebase waporyzowany dał tripa 10minut wyciętych z życia, później schodzi, a po godzinie - total pure
  • 121 / 8 / 0
Nie mam waporyzatora, oral bez imao nie dał efektów, oral w coca coli (lol, spróbowałem tego) nie dał niczego poza falami gorąca przez godzinę i problemem z uśnięciem. Dopiero spalona bliżej nieokreślona ilość (20-30mg) dał jakikolwiek efekt - krótkie mdłości, szybki wjazd z buta w czachę i równie szybkie zejście. Całość nie trwała nawet 10minut i w sumie coś jak gałka na przyśpieszeniu.
Albo źle się do tego zabieram albo to jakoś słabo działa w takich dawkach.
No i wjazd w serducho, puls ok 130/minute ale szybko się uspokaja, także jak ktoś ma słabe niech uważa.

EDITEd
i tak jak ktoś pisał: wstrętny smak kostki do muszli klozetowej
nie żebym próbował ale mniej więcej tak go sobie wyobrażam
  • 121 / 8 / 0
cofam wszystko złe co powiedziałem o tej substancji, ona działa i to jak

przede wszystkim, źle się za to zabierałem bo "dopalałem" buszki a tu wszystko musi wejść płucko za jednym zamachem
jedyny minus to ogromne mdłości (ale przeleżałem) - substancja dosłownie rozjebała mnie na atomy i połączyła z wszechświatem, byłem a zarazem nie byłem, najlepsza rzecz jaka mnie spotkała w życiu. To było jak połączenie z absolutem, uczucie po prostu nie do opisana

po prostu nabrałem to co mi zostało po testach do zwykłej lufki z kiosku, podgrzałem zwyczajną zapalniczką i ściągnąłem wszystko w płuco - wjazd od razu (dobrze, że mam blisko łóżko) a potem już czyste piękno
gdyby ktoś jeszcze wiedział jak wyeliminować mdłości
CZYSTE PIĘKNO, 10/10 i znak jakości, beskitu %-D

i nie było tego więcej jak 20mg
  • 262 / / 0
Wątpie czy te mdłości tak łatwo wyeliminujesz... Można powiedzieć, że to element bodyloadu, więc może spróbuj jakiś aviomarin lub ze dwa, tyż przed tryptaminą zapalić trawy.
Mógłby też być dxm bo zawsze coś tam znieczuli, ale wtedy trzeba się liczyć z cholernie mocnym i troche wydłużonym tripem ;-)
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Dopalając buszki tolerancja rosnie w zastrzaszajacym tempie i dlatego bylo jak bylo :)
Co myslicie o waporyzacji 5-meo-dmt i dmt w jednej pipce?: >
  • 262 / / 0
Ja myśle, że to pomysł całkiem ok. Z DPT było świetnie... Lecz nie wiem czy Twoje serducho myśli podobnie.
Można też spróbować nie palić tego na raz, ale np wciągnąć meo-dmt i od razu po tym zapalić dmt. Wejścia obydwóch się nie pokryją czyli nie powinno (teoretycznie) tak na pikawke wjechać
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.