Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Debile nie wpierdalajcie opio, chyba że jestescie tak chujowo słabymi ogniwami społeczenstwa to w sumie dobrze, selekcja naturalna widać w przyrodzie działa :)
jakieś pojęcie chyba mam ,tolerancje da się zbić bardzo szybko wystarczy się odtruć i na pewno spadnie o 80 procent
inną zaś sprawą jest że bardzo szybko powraca. pozdrawiam !
d2 pisze:Może i po baaardzo długim czasie da rade wyzerować tolerke, ale i tak nie będzie klepało tak samo fajnie jak na początku - brak elementu zaskoczenia.
Aha, od dłuższego czasu spożywam razem z MgB6, a na pół godziny przed piję szklankę citroseptu.
W związku z czym racją jest stwierdzenie, że element zaskoczenia odgrywa tutaj niezwykłą rolę, to jest coś, czego już nigdy nie poczujesz (chyba że ktoś z zaskoczenia przypierdoli Ci kody xd).
gryziomor pisze: ale to nie to co pierwsze kilka strzałów.
Ja tam zauważyłem, że zawsze tak jest, jak zaczynałem ćpać stymulanty to w ogóle magia, cud miód orzeszki.
Później jest ten paradoks gdzie chce się ćpać ale nie można się zaspokoić, bo zawsze przecież mogło być lepiej! i więcej, i więcej, i więcej.
Potem kończymy kompletnie zajebani, jak było ? no jak ? no zajebiście, ale nawet nie porównuje do pierwszego razu...
Z opio działa ten sam schemat. Przynajmniej z kodą i trampkiem bo tylko te opio brałem na tyle często by ten efekt zaobserwować.
Chyba tylko psychodeliki potrafią zawsze zaskoczyć, a na pewno przez dłuższy czas niż inne dragi.
ooo pisze:czlowieku 150mg kody to nie jest tolerancja sa tacy co zaczynaja od 300mg
Strzały jako zażycia, zazwyczaj rozpuszczam kryształy w wodzie i pije.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.