Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 127 / 1 / 0
Siema, ostatnio moja znajoma chciała zapalić czekoladkę, załatwiłem dobrego holendra (święta). Już pięć razy paliła i zero efektów, gdy ja po tej samej ilości już miałem nieźle ;] Paliliśmy z lufki, wytłumaczyłem jej jak palić, nie wiem dlaczego na Nią nie działa. W przyszła sobotę planuje zrobić bongo grawitacyjne, może to ją poklepie. I tu mam do Was pytanie, dlaczego tak ma, czy spotkaliście się z podobnym przypadkiem?
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2011 przez Dreamcatcher, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 205 / 1 / 0
Nie wyrobione receptory niech wiadro jebnie może.
  • 127 / 1 / 0
Też o tym myślałem, tyle że kontakt był przez 8 dni 5 razy...

W sobotę pójdzie grawitacyjne ;]
  • 50 / 1 / 0
Ja do tej pory mam amsterdamski hasz, taki dosyć kruchy, ale mi i mojej dziewczynie wchodzi nad zwyczaj gładko i daje bardzo fajną, miła, kołyszącą fazę. :) Palimy z fajki wodnej, polecam zresztą taki sposób, dym jest łagodny, a jest też pierdolnięcie. :)
Only illogics can find
Hidden flaws in a straight logic line.
Only erratics recognize
Errors in patterns of a perfect design.
  • 1169 / 16 / 0
Pierdoli, że nie klepie. Pewnie poskładało Ją jak ja pierdole tylko wstyd się przyznać że amatorka :D
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 3 / 0
Wracając do tematu radia- PolskaStacja.pl
jest full kanałów tematycznych
Na relaks polecam: eden, chillout, lounge
dla śmiechu: Polski power dance, Dzieciom
Do tego co kto lubi czyli różne electro, trax, disco

Dla mnie wymiata: 80 & Italo Disco
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2011 przez Ronja, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 15 / 1 / 0
czy kręcąc wiadro zdarzyło wam się, że nabicie wybuchło i w tym momencie dym znikł?
nie było ani dymu, ani popiołu, cybuch chyba ok
nomanie dym zajebało :D
  • 250 / 1 / 0
trzeba miec odpalona przegladarke:p W tej materii niewygodne. Wole miec wszystkie radia w odtwarzaczu.
A radio rewers faktycznie jest dobre i rzeczywiscie JazzGroove najfajniejsze:D
  • 168 / 1 / 0
BAKACZ PULOKUW pisze:
czy kręcąc wiadro zdarzyło wam się, że nabicie wybuchło i w tym momencie dym znikł?
nie było ani dymu, ani popiołu, cybuch chyba ok
nomanie dym zajebało :D
Niech zgadne... Wiaderko naciagal Ci nie kto inny jak Dejv Copperfield? Sztuczka Big Bang jesli sie nie myle. ;-)

Kvjon pisze:
trzeba miec odpalona przegladarke:p W tej materii niewygodne. Wole miec wszystkie radia w odtwarzaczu.
A radio rewers faktycznie jest dobre i rzeczywiscie JazzGroove najfajniejsze:D
Na PolskiejStacji.pl mozesz miec odtwarzac w Windows Media player, Winamp'ie. Kliknij "inny odtwarzacz".
  • 250 / 1 / 0
No dziekuje:) Itunes konkretnie:D fajne polskie reggae:D teraz czekam na dostawe tylko:D
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.