Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1450 / 18 / 0
Jak myślicie? Zwierzęta podczas fazy mogą mieć na nią wpływ. Nie mam na myśli dzików czy żyraf. Tylko domowe. Psy, koty czy chomiki :-D
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 86 / / 0
Emm...pojebało?Chcesz psu dać grzyby(dajesz??)?Jak one czasem od małej petardy zawału dostają...I ciekawe jak dawkę odmierzysz, przeliczysz psie kilogramy na ludzkie i sypniesz grama?
Uwaga! Użytkownik Scout nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 370 / 950
@Scout

Chyba kompletnie nie skumałeś .

Do tematu: trudno, żeby nie miały. Szczególnie, jak zmieniają się (kot) w jaguara pociągając za sobą zmianę całego najbliższego środowiska w odpowiednie dla jaguara ;-)
  • 50 / 1 / 0
Jeśli chcesz eksperymentować, to eksperymentuj na sobie, bo tutaj masz w ogóle jakąś możliwość oceny swoich możliwości, natomiast nie ocenisz pod tym kątem zwierzęcia, dlatego możesz mu bardzo łatwo zaszkodzić. Zatem moja rada: nie rób takich rzeczy.
Only illogics can find
Hidden flaws in a straight logic line.
Only erratics recognize
Errors in patterns of a perfect design.
  • 4024 / 370 / 950
Następny? Czytajcie może co autor tematu napisał, zanim odpowiecie...
  • 86 / / 0
buhaha ja mam wytłumaczenie %-D Na fazie jestem heh :-D Przeczytałem raz i drugi, trochę dwuznaczny post, ale od siebie dodam że mam za sobą parę spacerów po parku/lesie na grzybowej fazie i zawsze wtedy lepiej mi się sarny podpatruje, momentami czuję się jak jedna z nich %-D
Uwaga! Użytkownik Scout nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 909 / 19 / 0
Normalnie boję się psów, ale jak pierwszy raz grzybiłam w obcym towarzystwie, w towarzystwie obcych psów to o dziwo potrafiłam jakoś sobie zmienić nastawienie, żeby tych wielkich, chodzących luzem psów nie bać się (a zanim się zgrzybiłam to one rzuciły się na kogoś, więc to było dla mnie wyzwanie, ale dałam radę).
Koty swoją obecnością wpływają kojąco na psychikę.
  • 3129 / 26 / 0
Kocham zwierzęta (szczególnie psy), na grzybach / LSD kocham je jeszcze bardziej, nawet, jeśli strasznie się wyginają i przeobrażają w dziwne stwory ;) Nie zapomnę, jak zgrzybiony leżałem u kumpla na dywanie i wtedy "zaatakowała" mnie jego labradorzyca, podgryzając i liżąc moją rękę. Miałem ochotę oderwać sobie tę rękę i dać jej do zjedzenia :D
High, how are you?
  • 883 / 10 / 0
Wszystko zależy od tego czy normalnie je lubisz. Ja uwielbiam. Po grzybach tak jak wspomniano, łatwo się przełamać co do niektórych stworzeń. Z resztą trudno mi sobie wyobrazić słodką psinę wywołującą bad tripa. Zwierzęta mają tę przewagę nad ludźmi, że nie okażą niezrozumienia. :D
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2011 przez Elwis, łącznie zmieniany 2 razy.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 50 / 1 / 0
No właśnie, ja też jestem na fazie, i to całkiem niezłej, nawet się nie dziwię, że nie załapałem.

Przepraszam za nieporozumienie.
Only illogics can find
Hidden flaws in a straight logic line.
Only erratics recognize
Errors in patterns of a perfect design.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.