Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 425 / 4 / 0
Sory za może głupie pytanie... materiał palimy normalnie np. z lufki/bletki? Czy trzeba to jakoś waporyzować?
  • 297 / 2 / 0
Z lufki.
Efekty palonego 25C przychodzą raczej niemal natychmiastowo.
nie bądźmy typowi bo jeszcze ktoś weźmie z nas przykład.
NeuronowyJeździec
Muchomor! Czy już wszyyystkiee maAAaaszz?! Zdążymy ocalić świat! muchomor!
Taaaak, przyjaciel Twój! Ramie w ramie w wielki bóóóój.MUCHOMOR!
  • 166 / / 0
Chciałbym zrobić tak by w jednym papierosie była ilość około 250mg. Ile wziac tytoniu i rozpuszczalnika? Ilość 25c 5mg.
Trzymając papierosa w zamkniętej paczce nic się nie stanie substancji?
  • 297 / 2 / 0
Bez dostępu POWIETRZA i WILGOCI.
Zwykła paczka od szlugów raczej Cie przed tym nie uchroni.

Skoro jarasz szlugi to sam powinieneś wiedzieć ile potrzeba tytoniu na jednego skręta.

edit: jak już ogarniesz jak to jest z tą ilością tytoniu
to patrz na pierwszy post w tym wątku i dokonaj stosownych obliczeń, tyle.
NeuronowyJeździec
  • 519 / 2 / 0
Jeśli ktoś doświadczalnie mniej więcej określi rozpuszczalność w spirytusie, acetonie, to proszę napisać. Bo chciałbym najpierw zawinąć podkład w bletkę, a dopiero potem potraktować to paroma kroplami roztworu, wydaje mi się że tak było by łatwiej.
  • 297 / 2 / 0
MaciekB pisze:

Więc co robimy?
Najpierw rozpuszczamy nasze 25C Free w rozpuszczalniku organmicznym. 20 ml acetonu bez problemu powinno wystarczyć na 5 mg 25C Free. Do r-ru wrzucamy nasze zielsko (r-r też mozna wylać do naczynia z zielskiem) i pozostawiamy w ciepłym, przewiewnym miejscu. Kilka godzin powinno wystarczyć do całkowitego wysuszenia mieszanki :-)
:wall:
NeuronowyJeździec
  • 519 / 2 / 0
A dlaczego ten pan bije głową w ścianę? Tak wiem że jest napisane że w 20ml się powinno rozpuścić, tyle że ja pytam czy w mniejszych ilościach się nie rozpuszcza. I :wall: vice versa.
  • 297 / 2 / 0
Nananana pisze:
Jeśli ktoś doświadczalnie mniej więcej określi rozpuszczalność w spirytusie, acetonie, to proszę napisać. Bo chciałbym najpierw zawinąć podkład w bletkę, a dopiero potem potraktować to paroma kroplami roztworu, wydaje mi się że tak było by łatwiej.
Czy Maciek w pierwszym poście nie napisał mniej więcej?

Jeśli chcesz użyć jak najmniejszej ilości rozpuszczalnika to po prostu zalewaj po troszkę wybranym rozpuszczalnikiem.
Np. jeśli chodzi o aceton to myślę, że w 5ml spokojnie by się te 5mg rozpuściło.
NeuronowyJeździec
  • 1 / / 0
mam pytanko mogl by ktos to opisac krok po kroku jak to przyzadzic xD mam np 2 mg i chcial bym to na 2 osoby... testowalem juz ,,psychodeiki'' ze tak sie okresle wiec nie oszaleje hehehe poradzcie :)
  • 1198 / 8 / 0
jest napisane na 1 stronie
ODPOWIEDZ
Newsy
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.