Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
DXM po dłuższej przerwie przestał działać :wall: tylko efekty wizualne dla kaszlaka pozostały możliwe że wystarczy powtórzyć jeszcze raz żeby uzyskać zadowalające efekty :diabolic: co wy na to? :scared:
Uwaga! Użytkownik yoypad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Myślałem kiedyś czy nie założyć podobnego tematu. Jako połykator tabletek wszelkiej maści mam poradę jedną, bardzo krótką: zjedz danego dnia ileś tam mg, tyle ile jesz standardowo i zjedz tyle samo na drugi dzień. Nie mam pojęcia czemu to działa, ale działa. Przekonałem się o tym kilka dni temu. Tzw teoria holiego [użytkownika [H] ]. Jeśli tak uczynisz i po raz wtóry zabangla to koniecznie opisz
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 776 / 2 / 0
pierwszy raz po dłuższej przerwie zwykle raczy działać mizernie (chodź nie zawsze).
spróbuj jeszcze raz

edit:
o właśnie, tak jak pill napisał.
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2011 przez akaz, łącznie zmieniany 1 raz.
wspierałem wspieram wspierałem przemysł farmaceutyczny

ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore %-D
  • 297 / / 0
Na mnie sam w ogóle nie działa, tylko z tyłu głowy. Za to z Aviomarinem prawie nie działa, z benzydaminą już lepiej się sprawa ma :)
  • 403 / / 0
A na mnie dziala nawet bardzo mala ilosc (300mg), ale i tak szkoda mi nerek - nie mysleliscie nigdy o tym, ze teraz nie bola ale za 20 lat bedziecie klac, ze byliscie tacy glupi?
  • 297 / / 0
Myślałam i za każdym razem myślę, ale jakoś bardziej o wątrobie, no ale o nerach też i o mózgu, ale nie dam rady żyć non stop na trzeźwo.
  • 600 / 1 / 0
będziemy się martwić za 20 lat %-D
Where's your will to be weird?
  • 297 / / 0
albo już nas nie będzie : o

JA będę miała dobrą opiekę medyczną poradzę sobie , a jak coś to będę się leczyć niekonwencjonalnie.
  • 403 / / 0
Jesli te pare h na fazie, z ktorej potem wlasciwie nic nie pozostaje bo nawet jak minie typowy na drugi dzien efekt Prozac'u to juz pozniej na prawde nic nie zostaje, poza oczywiscie kolejna rysa na nerkach, mozgu i watrobie. Wiec jesli ta kilkugodzinna fajna faza jest dla Was wazniejsza niz te ubytki - powodzenia w realizacji marzen i dojsciu do czegokolwiek w zyciu.
  • 3732 / 45 / 0
pejsze pisze:
Jesli te pare h na fazie, z ktorej potem wlasciwie nic nie pozostaje bo nawet jak minie typowy na drugi dzien efekt Prozac'u to juz pozniej na prawde nic nie zostaje, poza oczywiscie kolejna rysa na nerkach, mozgu i watrobie. Wiec jesli ta kilkugodzinna fajna faza jest dla Was wazniejsza niz te ubytki - powodzenia w realizacji marzen i dojsciu do czegokolwiek w zyciu.
Do realizacji moich marzeń i celów nie potrzebuję nerek ani wątroby, wręcz przeszkadzał by mi zbędny balast.
Jeśli nic nie zostaje, to wina rysy na mózgu.

JEDZ AKODIN NIE PIERDOL
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.