Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
pałka stoi po baclofenie jak po viagrze
  • 235 / 6 / 0
A jak się sprawa ma z alkoholem.Mam zamiar zjesc zaraz 50mg na pierwszy raz a wypilem wczesniej 3 piwka.Czy mam przez to zjesc mniej?
  • 577 / 11 / 0
Wrocilem z 2 tygodniowego cpania baclo/klonozepamu/tramadolu/kodeiny szkody takie ze az plakac sie chce. Baclofen to przypalowy drag sprzedalem prawie caly komputer zeby sie nacpac i do tego mam sprawe w sadzie bo porysowalem samochod wozkiem ze zlomem %-D O paleniu kabli na balkonie nie wspomne i rzyganiu w miske.
  • 12 / / 0
kurwa tez sie w to wjebalem od roku mam dostep do tego i napierdalam jak glupi .Dostalem to na rozluznienie drog moczowych i lawiejsze wysikiwanie.Jutro po recke mhhm bo swiea bez ego byly dla mnie epresja.Pozro cpiunex y cpunie;D
  • 235 / 6 / 0
Od jakiegos czasu mam opakowanie 10mg.Dzisiaj mi sie przypomniało i właśnie zarzuciłem 50mg.Się zobaczy co będzie:)
  • 192 / 2 / 0
Mam pytanie, co polecacie na zjazd po Baclofenie?
  • 24 / / 0
cpunex pisze:
Uzaleznilem sie od baclofenu tak niestety. Ale mialem pusta buteleczke baclofenu 25 mg poszedlem d apteki z nia i mowie dzien dobry moja babcia choruje na spastycznosc i prosila o taki lek. Recepte doniose pozniej jak lekarz wroci.Ona mowi zaraz zobacze czy jest ale ja pana nie znam i nie wiem czy moge panu dac. Ja mowie mieszkam tu obok podalem sciemniane nazwisko i wydala hahahaahahahahahahahahahahah
hehe za czasów mej świetności też tak sępiłem baclo, ale to zdradziecko-przypałowa substancja jest! Wbrew pozorom takie 'teatrzyki' w aptekach często przechodzą, tylko teraz mam spalonych kilka aptek na osiedlu :D
  • 207 / 13 / 0
PCS pisze:
Mam pytanie, co polecacie na zjazd po Baclofenie?
masz zjazd po baclo ? ;o
  • 192 / 2 / 0
Tak mam, a może nie mam :/ Nie wiem jak to nazwać, po kilku godzinach od zażycia baclo robi mi się niedobrze, a na dodatek nogi mnie bolą no i jeszcze czuję się jak po wypiciu dużej ilości alko.
  • 295 / 5 / 0
witam mam ten specyfik w domu,załatwiam go u znajomej aptekarki, nie będe pisał jak mi jest po nim itp, po prostu jest dobrze ale piszę w innej sprawie,bo jestem wjebany w benzo a dokładniej w lorafen, jak nie wezmę mam lęki,drażliwość,ręce mi się trzęsą,jestem niespokojny, i sztywny - nigdy nie próbowalem schodzić za pomocą baclofenu z benzo,ale chce sprobować tylko muszę wiedzieć czy to pomoże na symptony odstawienne od lorafenu ? proszę o odpowiedz
ODPOWIEDZ
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.