Co do testów na krew, podejrzewam, że takie normalne do kupienia są raczej na mocz, aczkolwiek mogę się nie mylić. W każdym razie zapytaj w aptece, lub sprawdź w którejś z internetowych.
Jeśli boisz się, że będziesz miał przypał ze starymi (tak mi się zdaje), to spierdalaj do szkoły. Nie ćpaj, dziecko. Jeśli pytasz o cenę, bo boisz się przypału z policją, lepiej poczytaj wątek o prawie.
x = x
wiem że nie mogą mnie zmusić do żadnych testów ale moi starzy (tak wiedzą że 'ćpam') chcą mnie też wybielić z oskarżeń szkoły dlatego gdyby zostały mi zaproponowane testy wolałbym je zrobić, ale tylko jak będę wiedział że wyjdą na 100% czyste..
Więc potrzebna jest mi wiedza co musze odstawić i przestawić się na rzeczy które szybko ulatniają z naszego organizmu :)
wystarczy?
W sumie skoro piszesz, że wiesz po jakim czasie trawa wychodzi to po co pytasz skoro wychowawca twierdzi, że gandzie paliłeś? Nie wystrarczy zrobić test na zielsko?
x = x
btw. ile może kosztować test na krew? słyszałem ze coś koło 800zl.. :D!!
Jedno jest pewne jak poddasz sie testom i cos ci wyjdzie to zapewne cie wyrzuca z gimnazjum
Samo czekanie działa na twoją niekorzyść, bo zapewne domyślają się, że zwlekasz z badaniami, by się oczyścić.
Pozdrawiam i życzę wyjebania z technikum... nie chcę żeby mi potem jacyś naćpani mechanicy naprawiali furę, albo ujebany fryzjer zgolił brwi.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
zresztą sprawa się wyjaśniła MOGĘ ĆPAĆ DZIEŃ I NOC 7 dni w tygodniu <3
pankany pisze:krwa. zadałem normalne pytanie i czekałem na normalną odpowiedź.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.