Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 415 / 1 / 0
ok dzieki za info, a mam inne pytanie czy w zwiazku z ta cala ustawa o dopalaczach zabronili tej tryptaminy czy nie ? bo jak patrzylem to nie jest ona tak latwo dostepna (moj dostawca RC powiedzial ze pogrzebie po skladzie i moze znajdzie zobaczymy :-p )
  • 168 / 2 / 0
ta cała ustawa sprawia, że i kawa i czekolada i klej można podciągnąć pod substancje zakazane
ale spokojnie, nie ma problemu z internetowym handlem rc, łap namiary na Foxy na priv ;-)
  • 974 / 17 / 0
pytałem ileś stron wcześniej ale nikt się nie udzielił. Czy takie silne neuroleptyki jak olanzapina zarzucane przed wzmocnia kodę? Ktoś miksował coś mocniejszego od hydro, difki, promazyny etc z tego typu środków z kodą? Interesuję mnie to, bo mam pokusę by złamać abstynencję na sylwestra ;)
  • 268 / 3 / 0
moim zdaniem tylko sie tym zamulisz pzrecierz neurole nie są do cpania
Uwaga! Użytkownik CodeineLover jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 694 / 7 / 0
olanzapina w bardzo małych dawkach (ja czasami dam 2,5mg nie wiecej) godzinę po kodeinie wyraznie wspomaga sedacje bez straty ciepełka. Jest to ciekawy lek jak dla mnie. W dawkach 5/3 mg na skręta moze byc noi + maryhuana leczy dusze z cisnienia. Jezeli chodzi o cialo to niestety nie pomoze.
Ogolnie zadko to stosuje poniewaz jebie sline (co mnie wkurwia) jak typowe neuroleptyki lecz bez tego "zmeczenia"
Bardziej polecałbym pernazyne ze 50mg kuzynka naszej promazyny nie wiem czemu ale ją bardziej lubie ;p
  • 355 / / 0
Wzmacnianie wzmacnianiem, ale co najlepsze bedzie na przedłuzenie? Grejpfrut cos przedluza?
Twój umysł dawno śpi, a ty nie...
  • 75 / 3 / 0
Grejpfrut nie przedłuża, tylko wzmacnia pośrednio, poprzez inhibicję enzymu cyp3a4. Ktoś kiedyś pisał że loperamid wrzucony 2 godziny przed, wydłuża znacznie banię.
Uwaga! Użytkownik Fidel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 911 / 207 / 1
Kiedyś jeden gość poruszył temat wzmacniania kodeiny podaniem metoklopramidu przed zarzucaniem, ale sprawa jak się pojawiła, tak ucichła. Czy ktoś tego próbował? W takim wypadku zwiększyłby się stopień wchłaniania i szybkość wchłaniania z jelita. Warto spróbować jak ktoś ma dostęp.
  • 974 / 17 / 0
CodeineLover pisze:
moim zdaniem tylko sie tym zamulisz pzrecierz neurole nie są do cpania
dzięki za cynk, przecież nie mam zamiaru ćpać olanzapiny tylko pytałem czy wzmocni kode tak jak np promazyna (która sama w sobie jest słabym gównem)
  • 268 / 3 / 0
mi chodzi o to że wzmocnic kodeine to mozna tylko lekmi które wspomagją jej metabolizm naszej wonrubce by lepiej ja przerobiła na morfine

można dorzucac inne narkotyki typu benzodiazepiny czy zajarac zioło ale to też nie jest wmocnienie tylko miks woch dragow

jak zjecie jakiegos zamulacza do kody typu neuroleptyk to ni chuja sie nie ma do wzmacniania kodeiny, to bedzie raczej wzmocnienie zamulajacej kodeinowej sedacji

ale wiadomo co kto lubi
Uwaga! Użytkownik CodeineLover jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.