Hm... W sumie to "zamotanie" wcale nie jest takie super. Takie... Zezwierzęcenie - tak bym to nazwał. Wcześniej miałem o kannie dużo wyższe mniemanie.
Ile będzie działać po 250MG?
Dzięki :D
Dzięki :cheesy:-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------To czyli cały efekt po załóżmy 250MG będzie rwał przez około 1,5 H?
Dzięki i pozdro :cheesy:scaliłam AnnaS
Ja wciągnąłem nosem 250 mg na 3 razy.
Czułem lekkość ciała oraz lekką euforie.
Bardziej czułem sie wyluzowany.
Całe doświadczzenie trwało ok 1.5 H
Przy czym przez ok 30 min było najsilniej potem kolejne ok 45 min wyżej wymienionych efektów.
kegxst pisze:To może trefny towar :-D
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.