Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 576 / 7 / 0
nie zaczynaj od wielkich zawsze możesz dorzucić tramadolu... Niewiem w jakiej postaci masz tramal?? krople? retardy? kapsułki? jesli kapsułki lub krople to zapodaj 200 + 300 kody rownocześnie... Jeśli masz retardy to też 200 tylko że po pół godz dopiero 300 kody do tego noi jakieś benzo jak masz wez dla spokoju...
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 104 / 3 / 0
A ja myślę tramal zarzuć tak pół godzinki przed kodeiną... peaki się nałożą.
Uwaga! Użytkownik MadisonTwatter jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 576 / 7 / 0
jak ma retardy to tak...
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 140 / / 0
na pierwszy raz ja walilem 300mg z 600mg kody, fajny byl motyw z przysypianiem
Uwaga! Użytkownik chru jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 6 / 0
zdecydowanie najpierw tramal a nie wczesniej niż po pół godzinie koda - tramal dłużej wchodzi i dlużej klepie tak że kodę zawsze można dorzucać "po drodze"
  • 1718 / 9 / 0
Mi sie tramal wkreca "na dobre" po równo 2 godzinach. Nieretardy. I wtedy wlasnie bym dojebal kody (i tak zwykle robilem). 40 minut po zapodaniu kody jeszcze dodatkowa dawka benzo i chyba tyle sie da z tego wyciagnac.
  • 576 / 7 / 0
to bardzo długo ci się wkręca... krople kapsulki gora 30min a retardy ok godziny....
  • 1718 / 9 / 0
Pierwsze efekty czuje juz po 20 minutach, tzn zaczatki bodyloadu, moment kiedy czuje sie gorzej, niz przed wzieciem.
  • 325 / 3 / 0
Jeżeli mam wykurwioną w kosmos tolerancję na benzo, to jaką dawkę Tramalu przyjąć na pierwszy raz? Tolerancja krzyżowa - dobrze piszę?

Ps. kodeinę zażywałem kilkanaście razy w dawkach 150/450, ale mam coś popierdolone z enzymami przez długoletnie jedzenie SSRI i słabo działa, aczkolwiek to chyba wystarczyło do wyrobienia receptorów opioidowych?
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2010 przez Kleryk Lubi Dzieci, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Kleryk Lubi Dzieci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 576 / 7 / 0
300mg najwyżej sobie dorzucisz...
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".