Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Debile nie wpierdalajcie opio, chyba że jestescie tak chujowo słabymi ogniwami społeczenstwa to w sumie dobrze, selekcja naturalna widać w przyrodzie działa :)
jakieś pojęcie chyba mam ,tolerancje da się zbić bardzo szybko wystarczy się odtruć i na pewno spadnie o 80 procent
inną zaś sprawą jest że bardzo szybko powraca. pozdrawiam !
d2 pisze:Może i po baaardzo długim czasie da rade wyzerować tolerke, ale i tak nie będzie klepało tak samo fajnie jak na początku - brak elementu zaskoczenia.
Aha, od dłuższego czasu spożywam razem z MgB6, a na pół godziny przed piję szklankę citroseptu.
W związku z czym racją jest stwierdzenie, że element zaskoczenia odgrywa tutaj niezwykłą rolę, to jest coś, czego już nigdy nie poczujesz (chyba że ktoś z zaskoczenia przypierdoli Ci kody xd).
gryziomor pisze: ale to nie to co pierwsze kilka strzałów.
Ja tam zauważyłem, że zawsze tak jest, jak zaczynałem ćpać stymulanty to w ogóle magia, cud miód orzeszki.
Później jest ten paradoks gdzie chce się ćpać ale nie można się zaspokoić, bo zawsze przecież mogło być lepiej! i więcej, i więcej, i więcej.
Potem kończymy kompletnie zajebani, jak było ? no jak ? no zajebiście, ale nawet nie porównuje do pierwszego razu...
Z opio działa ten sam schemat. Przynajmniej z kodą i trampkiem bo tylko te opio brałem na tyle często by ten efekt zaobserwować.
Chyba tylko psychodeliki potrafią zawsze zaskoczyć, a na pewno przez dłuższy czas niż inne dragi.
ooo pisze:czlowieku 150mg kody to nie jest tolerancja sa tacy co zaczynaja od 300mg
Strzały jako zażycia, zazwyczaj rozpuszczam kryształy w wodzie i pije.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.