Faktycznie po raz wtóry słyszę o swoistym uzależnieniu od ksylometazolinu, przy czym wiążącym się nawet z objawami odstawiennymi.[1]
Odpowiednio sformułowana fraza w jednej z wyszukiwarek winna rozwiać wątpliwości, howgh!
Wesołych Świąt!
[1] - http://www.grupy.otopr.pl/uzaleznienie- ... 56727.html
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
Jestem do tego trochę alergikiem zawsze miałem przytkany nos katar to bardzo niemiłe uczucie, jak wezmę Xylometazolin to problem znika coś zajebistego. Po odstawieniu nos mi się całkowicie zatyka i puchnie w środku nie da się oddychać i przez to nie umiem spać!!!
Żeby przeciwdziałać zatykaniu się nosa to łykałem amfetaminę*HCl w kapsułkach pomaga ale niestety na krótko nie mogę chodzić ciągle nafukany. Nawet jak żuję plastry z fentanylem to najważniejszy jest Xylometazolin.
Ktoś morze zna jakiś dobry sposób na uwolnienie się od tego gówna?
Procentee pisze:Myślałem, że ten temat założył ktoś dla beki. Myliłem się.
Pamietam ze na katar i zapchany nos zawsze pomagala mi masc o nazwie Aromatic Balm Cat Brand. Moze ktos to kojarzy, naprawde male okragle pudelko, masc zolta o dosc zwartej konsystencji i bardzo ladnym, intensywnym zapachu miety i dodatkow. Smaruje sie tym pod nosem i to wszystko, po paru minutach katar przechodzi. Nie wiem czy to jeszcze produkuja, ale chyba tak, mozna sie rozejrzec po aptekach, ewentualnie po domowych apteczkach.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.