Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1041 / 4 / 0
Przekręcić, to się raczej nie przekręcisz. Ale główka może boleć. Ciśnienie. Nie ma sensu takiej dawki walić jeżeli zwykle bierzesz 240mg. Wgl czemu akurat 240? Przecież to 16 jest, jeśli dobrze liczę. Półtora opakowania + 1 tab? :-D
  • 634 / 4 / 0
Raczej to drugie, chociaz pewne bedziesz ostro przysypial.
I miej na uwadze, ze kodeina dziala depresyjnie na OUN, ja po 450mg robilem pare oddechow na minute ;-)
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 120 / / 0
240 daje radę. Ale po prostu muszę walnąć jakąś dużą dawkę, bo nie wyrobię...
  • 685 / 10 / 0
Walnij 300 %-D
  • 120 / / 0
Posłucham twojej rady. Mam nadzieję, że mnie ostro porobi. No i dodatkowo najlepsi znajomi odwiedli mnie od mojego głuiego pomysłu - walnięcia 900 mg.
  • 685 / 10 / 0
Ewentualnie jak już walisz takie nierówne dawki to możesz spróbować z 345 :D
  • 120 / / 0
Zdecydowałam się na 330mg. Jakoś ta liczba tak ładnie wygląda :) Tylko troche się boję o oddech (dlatego piszę o tym w tym dziale), bo nigdy nie brałam takiej ilości mimo lat ćpania.
  • 1041 / 4 / 0
Dobra jesteś. %-D Czemu takie nierówne dawki walisz? Jakaś wyższa ideologia, zwyczajne zboczenie czy coś jeszcze innego? :-D
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2010 przez Opia, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 685 / 10 / 0
Spokojnie, ja ze 150 wskoczyłem na 300 od razu kiedy 150 było za mało.
Dzisiaj po 4 miechach przerwy grzeje mnie 150mg z apapem noc. Świetna antyhistamina !
Fajnie że po takiej przerwie mnie całkiem spoko porobiło, jednak jest to za mała dawka.
Trzymajcie się ciepło ćpaki :)
zmż napisz jak jest ^^ Czy lepiej, czy gorzej ;)
  • 120 / / 0
Nie wiem czemu, ale nie lubię takich równych dawek jak 150, 300 czy 450 mg. Taki mały fetysz :P

Właśnie czekam na załadowanie. Jutro napiszę jak było XD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.