Szukam już od wczoraj i jakoś nie mogę znaleźć ,coś mi podpowiada że powinien być to jakiś stymulant ,ale opis żadnego mi nie pasuje.
Podkreślę że nie zależy mi na niczym innym (a nawet jakieś inne skutki byłyby niepożądane) jak tylko na stłumieniu emocji które we mnie siedzą bo zaraz mnie chyba rozpierdoli.
nie wiedząc o tym, nie
nie wiedząc, nie
jak mocno ja
jak mocno ja kocham Cię"
Koniecznie drag? bo ze studii mi wiadomo że bardzo małe ilosci rtęci powodują zanikanie uczuć wyzszych takich jak milosć, smutek, zazdrosc. Oczywiscie nie namawiam do sprobowania. :-) ale skoro jestes tak zdesperowany proponuje zakosić jakies małe 'czyste' zleweczki ze szkolnego laboratorium, zalać alkholem i wypić zawartosć, atomy rtęci wtedy mówiąc potocznie odklejaja sie od scianek i plywaja w wódce. Ale nie polecam, na pewno od szkła 'odkleją' się inne cuda takie jak brom ktore moga spowodować obniżenie testosteronu do poziomu zera. [haha a z drugiej strony to w końcu on odpowiada za prawie wszystkie samcze uczucia] dobra do rzeczy, nie probój rtęci.
Może po prostu skorzystaj z jakichs relaksujących ziółek.
Stymulantów to już w ogóle nie polecam, oczywiscie że pod wpływem ma się totalnie wszystko gdzies ale dawanie sobie takiej przyjemnosci tylko po to by zapomniec nie ma sensu, tymbardziej dlatego, ze na zejsciu i psychozie po ciagu wszystko zwraca ze zdwojoną siłą a wtedy to już kaplica, strach i drapanie scian.
tramadol <?> jak dla mne skuteczny relaksator, benzo? alpra najlepiej na mnie działa..
Mimo wszystko polecam hydroksyzyne lub relaksacyjne ziółka bo jak by nie było każdy cudowny srodek ma zue strony, a błędne koło nie ma sensu bo pieniądze się przecież skonczą a problemy zostaną.
Anyway chyba benzo najlepiej podchodzą pod twoje oczekiwania.
x = x
:)
dzieki
Emocje są reakcją na bodźce z zewnątrz, umożliwiającą nam podjęcie właściwych kroków. Kiedy czujesz strach, najzdrowiej jest spierdalać, a Ty chcesz się stać twardzielem, który nie ucieknie nawet przed pędzącym pociągiem.
Zapal sobie i daj się ponieść emocjom, nawet (zwłaszcza) tym nieprzyjemnym. Daj im wejść w siebie, poczuj je na całego - skup się konkretnie na tym uczuciu - jakie fizyczne objawy u Ciebie wywołuje, jak przebiega, którędy.
Benzo nie polecam, bo potem staniesz się kruchą dupą, którą będzie przerażać wszystko. Już lepiej antydepresanty - też lekko wypruwają z emocji. Co do stymulantów to nie polecam - one dodają pewności siebie, ale nie wypruwają z emocji, czasem nawet uwrażliwiają.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.