ODPOWIEDZ
  • 1615 / 29 / 0
Z pewnością po ściągnięciu okularów wyglądał by "ciekawiej" :-D

Wzorowy "oblizywacz ryja" %-D
  • 48 / 2 / 0
wychodzi na to że nie da rady nic zrobić z efektem 'oblizywania ryja' każdy kto pizga mdxx mieli jęzorem i chyba tylko guma może to troache zatuszować.
Właściwie to może wypisujcie tu swoje wypróbowane sposoby na nie oblizywanie ryja.
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2010 przez jadowita jajecznica, łącznie zmieniany 1 raz.
Don't you wanna go, on my U.F.O? Don't you wanna go, on my U.F.O? I went to the north pole, I went to the south pole, I stepped in a dark hole, I stepped in a hollow hole, They took me to an another world, a sub terrainian world, its called Agharta
  • 2879 / 101 / 0
Myślę, że fakt, że po podejściu do lustra to co tam zobaczycie nie jest żadnym wykładnikiem, bo to całe oblizywanie ryja i rozbiegane oczy oraz specyficzna mimika jest w momentach w których nie zastanawiamy się nad własnym wyglądem, gdy podchodzi się do lutra zastanawiasz się jak wyglądasz bardziej się skupiasz nad własnym zachowaniem i dlatego nie widać go w odbiciu, wszystkie te odruchy są wykonane w nieświadomości.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 425 / 4 / 0
Rozjebane źrenice ani mnie ani nikogo innego nie okłamiąXD
  • 127 / 1 / 0
Moja dziewczyna kiedy pierwszy raz zjadła px z MDMA - podwójne wiśnie '06 łączone z fetą miała odwrotną fazę, a mianowicie prawie nie poznała siebie w lustrze;] Jak wyszła z łazienki powiedziała mi że prawie zaczęła już krzyczeć bo w lustrze ktoś był inny...
  • 1615 / 29 / 0
Z tą akcją że w lustrze jest ktoś inny, to masakra... :scared: Czy aby napewno było to tylko MDMA z ewentulaną domieszką fety? :diabolic:
  • 127 / 1 / 0
Dobra feta, dobre px ;] Pierwszy raz :D Za każdym razem tak ma że nie może się poznać ;D
  • 350 / 4 / 0
Ja np. do tej pory łapie tzw. Filmy (urywki z zycia ,rozmow ,przemyslen) przed oczami :)
  • 40 / / 0
tak , pamiętam mój pierwszy raz z piksami to pierwszy look w lustro w kiblu był strazszny bo miałem wrażenie że wyglądam jak wymięta szmata i że wszyscy się na mnie patrzą i podsmiewają pod nosem z mojego wyglądu.. potem to trochę przeszło a ostatnio to raczej jak jestem pod wpływem mdxx to staram się nie opijać jak wieprz żeby nie latać do kibla w którym zobacze swój zdezelowany ryj , oczy źrenice nie jak 5 a 7zł :-) i mnogo ludzi w koło którzy się glapią na mnie, przebywam raczej w ciemnych miejscach wtedy mam komfort psychiczny...
Kocham Deszcz bo tylko on na mnie leci..
  • 48 / 2 / 0
http://www.youtube.com/watch?v=m8iM2y-u ... re=related
a tu mamy książkowy przykład zmiany wyglądu ,oblizywania ryja, i w ogóle rozpierdolu po piksach. mam nadzieję że ja tak nie wyglądam po spożyciu :-D
Don't you wanna go, on my U.F.O? Don't you wanna go, on my U.F.O? I went to the north pole, I went to the south pole, I stepped in a dark hole, I stepped in a hollow hole, They took me to an another world, a sub terrainian world, its called Agharta
ODPOWIEDZ
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.