Jaka była najgorsza rzecz w waszym życiu jaka się wydarzyła z powodu dragów? :'(
Zaczalem je zazywac.
:cheesy:
nie mam sily tego pisac, i tak chuj to kogo obchodzi a grzyby mi zaczely wchodzic i to nie jest ciekawe juz.
Żłe-> przeszłam przez wszystkie możliwe wymiary naszj świadomości i nie wiem gdzie się teraz wybrać.
Złe: Kasy nie mam, reputacja ćpuna (nie do końca takie złe. Nikt się niczego po mnie nie spodziewa, a czasem jest nawet śmiesznie :D).
Złe: od kilku miesięcy nie rozmawiam z rodzicami, którzy nie mogą przeboleć, że potrafię o siebie zadbać. Część 'przyjaciół' okazała się skurwielami.
Mimo tych złych aspektów, ćpam dalej :-D
Najgorsze: nie znam takich, więc najgorsze były bełty i zaspane ranki (pozytywnie, co?)
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.