Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 26 / 1 / 0
(MM)
Prosiliśmy o krytykę:)
Zazwyczaj pisze pod wpływem emocji i nie zwracam na to uwagi
  • 915 / 4 / 0
NOT INTERESTED
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2010 przez feydewey, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 174 / 3 / 0
not bazancie a nie don't
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2010 przez popierdolino, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik popierdolino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 2 / 0
nudny i głupi
  • 3854 / 316 / 0
Głupi i nudny.
  • 26 / 1 / 0
rzekłbym ze chujowy i nudny
  • 18 / / 0
rzekłabym: bulszit

rzeknę: bulszit
Uwaga! Użytkownik Nikotyna nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 152 / 8 / 0
Wujek Timmy pisze:
Ja nie zamierzam komentować idei tego bloga.
Ja wogóle nie rozumiem idei pisania jakiegokolwiek bloga, na którym sie opisuje własne życie.
  • 18 / / 0
cockney zgadzam się to też myśle że ten cały ćpunerko-blogowy-bulszit jest jednym wielkim kitem puszczonym po to by mieć super komciaczki od super zidiociałych czopków przejmujących się takimi bzdurami.
Uwaga! Użytkownik Nikotyna nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 1 / 0
MŻ: Nie widziałam, żeby ktoś za bardzo to komentował i nie wiem, czym miałby się przejmować. Ale ponad setka odwiedzin codziennie jest więc są jacyś myślący ludzie do których to dociera:)
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.