Ciekawe czy to się uda ale pomysł przedni z tym ze teraz dopalacze będą mogli nabywać niepełnoletni bez żadnych problemów a pieniądze z podatków za ich sprzedaż popłyną do naszych sąsiadów. Czyli dramat w dwóch aktach o tym jak mądrzy sąsiedzi wydmuchają Polaków po raz kolejny bez wazeliny.
Gdy głupcu rządzą mądrzy się cieszą.
Poprawcie mnie jeśli się mylę.
"czego rząd nie dotknie to SPIERDOLI"
John Stuart Mill pisze: Wcześniej narobili szumu w mediach, temat zastępczy, a teraz wszystko wraca do normy.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".