Titi po około 20h kody już w moczu nie będzie po 20h od przyjęcia to ja kiedyś jeszcze miałem lekkie uspokojenie.
ByćOszustwem pisze:Znacie jakiś patent na niewykrywalność kody w tych testach? Nie wiem, dodać spermy do moczu czy wlać giebla albo namelać czy coś? w nagrodę cycki :3
Ps. Uważaj w takim przypadku z kobietami, bo może czasami wyjść, że jesteś w ciąży
Titi po około 20h kody już w moczu nie będzie po 20h od przyjęcia to ja kiedyś jeszcze miałem lekkie uspokojenie
Czytaj więcej na: Kodeina testy na mocz... DXM? : Kodeina - 2 • talk.hyperreal.info
Mam do was pytanie jak dlugo od zarzucenia koda utrzymuje sie w moczu, tak aby na tescie jej nie wykrylo.
Bardzo mi zalezy na szybkiej odpowiedzi
Pozdrawiam <3
ps. Wikipedia nie boli do chuja
Blefujesz pisze:Kodeina (podobnie jak większość leków) w organizmie, metabolizowana jest przez kompleks enzymów wątrobowych cytochromu P-450. W ciągu pierwszych 24h po przyjęciu pojedynczej dawki wydalane jest z moczem około 90% przyjętej dawki.
a jak sie bierze 300 mg to jednak zostaje te 30 mg ktore pewnie test wykryje tak?
grzechotnik pisze:A co mamusia Cię sprawdza? Wyp. do. szk.
To już ostatni raz. :wall:
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).