Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
W sumie to przy tej próbie z 30 dopóki się nie położyłem to też było licho, dopiero chwila pseudomedytacji rozbudziła substancję. Miałem w pewnym momencie bardzo fajny motyw że jestem górą i mam na sobie domki, trawka rośnie i taki podhalański klimacik ogólnie :-D.
Seks po tym jest dość specyficzny..z jednej strony jest to taka trochę (jak i inne dysocjanty w wyższych dawkach) "tabletka gwałtu" bo problemy z orientacją i koordynacją ruchową są ogromne, z drugiej strony - można skupić się całkowicie na jednym fragmencie odczuwanej rzeczywistości i być na przykład bardzo czułym dla drugiej osoby, choć co chwilę się odpływa.., ale do tego pojawia się taka opiatowa niemożność osiągnięcia spełnienia seksualnego. Aż zatęskniłam do bycia trzeźwą :)
Tanata pisze:Ostatnio ok. 30mg metoksetaminy IM bardzo mocno mnie zdysocjowało..Myślałam, że będzie raczej subtelnie, i że dodam do tego 15mg ho-met IV, ale podałam tylko połowę dawki, bo serce mnie trochę przestraszyło, a dysocjacja zaczęła przybierać na sile.
Seks po tym jest dość specyficzny..z jednej strony jest to taka trochę (jak i inne dysocjanty w wyższych dawkach) "tabletka gwałtu" bo problemy z orientacją i koordynacją ruchową są ogromne, z drugiej strony - można skupić się całkowicie na jednym fragmencie odczuwanej rzeczywistości i być na przykład bardzo czułym dla drugiej osoby, choć co chwilę się odpływa.., ale do tego pojawia się taka opiatowa niemożność osiągnięcia spełnienia seksualnego. Aż zatęskniłam do bycia trzeźwą :)
p.s za moment wale pierwszy raz 50mg iv
P.S.
Tanata chciałbym kiedyś z Tobą zarzucić jakiś psychodelik ;-)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.