Od razu na wstepie powiem, ze szukalem takiego tematu, o podawaniu analnym. Znalazlem, jedynie metkat, lecz po przeczytaniu tematu dowiedzialem sie ze chodzi o plyn, a mnie interesuje podawanie doodbytniczo tabsow, proszkow (w kapsulkach) itp.
Dlatego, ze nie znalazlem odpowiedzi, na moj problem, postanowilem zalozyc nowy temat. Jezeli taki temat jest, przepraszam z gory i bardzo prosze o podanie linka.
W tym celu, prosilbym o odpisanie na ponizsze problemy:
Wszystkie pytania beda dotyczyly tabsow, lub proszkow w kapsulkach itp.
1. Czy aplikowanie doodbytnicze jest mozliwe?
2. Czy jest bezpieczne? *
3. Po jakim substancja zaczyna dzialac? Szybciej niz oralnie?
4. Jak aplikowac kapsulke w odbycie? **
5. Czy podanie do odbytu sprawia ze dzialanie jest silniejsze?
6. Jakie sa roznice pomiedzy aplikowaniem: kapsulki do odbytu, do nosa (wciaganie), doustnie (oralnie)? ***
* - Prosilbym o porownanie do innych metod podawania.
** - Prosze o dokladny opis, sposoby aplikowania.
*** - Jakby komus sie chcialo, za co bylbym bardzo wdzieczny, prosilbym o rozpiske jak stosowanie doodbytnicze wychodzi na tle innych metod.
PS. Coz, moze nie przyda mi sie to w praktyce, ale mam wielu kumpli ktorym czasem dam jakis sort (legalny, tak - rc'ki) zeby sprobowali i wlasnie opowiadali mi o tej metodzie, ze niby taka dobra jest. Zdziwilem sie, bardzo i wlasnie chcialem Was zapytac z czym to sie je.
PS2. Z gory bardzo dziekuje, za kazda udzielona odpowiedz, BLESS!
powiekszone_zrenice pisze:1. Czy aplikowanie doodbytnicze jest mozliwe?
powiekszone_zrenice pisze:2. Czy jest bezpieczne?
powiekszone_zrenice pisze:3. Po jakim substancja zaczyna dzialac? Szybciej niz oralnie?
powiekszone_zrenice pisze:Jak aplikowac kapsulke w odbycie? **
powiekszone_zrenice pisze:5. Czy podanie do odbytu sprawia ze dzialanie jest silniejsze?
BrightestStar pisze:Poszukaj informacji na temat aplikacji czopków doodbytniczych. Postępuj identyczniepowiekszone_zrenice pisze:Jak aplikowac kapsulke w odbycie? **
http://talk.hyperreal.info/post502643.h ... ek#p502643
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.