Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
Posty: 16 • Strona 2 z 2
  • 36 / / 0
Po przerobieniu około 2,5 g bufa w niecałe 3 tygodnie jestem w sytuacji, gdzie 100 mg sniffem nie robi na mnie najmniejszego wrażenia.Wcześniej null beta-ketonów.
  • 326 / 4 / 0
hehe a ja się boję o tolerancję przerabiając 500 mg przez 4 tygodnie ;-).
  • 481 / 6 / 0
to wychodzi około 24mg dziennie,nie bój zaby :-D
[chyba ze wazysz 30kg] %-D
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6179 / 435 / 12
Mnie moja dawka, odmierzana lufką - za każdym razem niemal identyczna, będzie coś koło 60-70mg, powoli przestaje robić. A przerobiłem ogółem 2g bufa, w okresie ostatnich 4 tygodni. Jak mi się obecny woreczek skończy to zrobi się 2 tyg. przerwę i powinno być w pytę.xd
  • 20 / / 0
co wy pierdolicie? Mierzycie dawki jak dla tryptamin. Albo mi się jednostki pojebały.
  • 46 / / 0
No nie jemy po 60-70g. Dawki rzędu 60mg-70mg to odpowiednie dawki. 10% grama to już pożadna dawka.
ODPOWIEDZ
Posty: 16 • Strona 2 z 2
Newsy
[img]
Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

[img]
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

[img]
Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.